Annonce
Ugeavisen Esbjerg

EASV viser indenfor på skærmen

EASV

Online åbent hus: Erhvervsakademi SydVest er ligesom store dele af det øvrige samfund fortsat lukket ned på grund af Covid-19-pandemien. Derfor kan de heller ikke afholde deres traditionelle Åbent Hus, hvor interesserede kan komme og høre om skolens uddannelser.

Men fortvivl ej, hvis du overvejer eller kender en, som overvejer at søge ind og starte uddannelse til sommer. I stedet for dørene, slår Erhvervsakademi SydVest nemlig skærmene op og inviterer til online Åbent Hus lørdag den 27. februar klokken 10-13.

Her vil der være mulighed for at få en introduktion til Erhvervsakademi SydVest, møde uddannelserne, høre oplæg om uddannelserne og møde studerende og undervisere – stille spørgsmål og få svar på alle spørgsmål om uddannelserne.

De er byggekoordinator, bygningskonstruktør, datamatiker, designteknolog, driftsteknolog, el-installatør, finansøkonom, markedsføringsøkonom, multimediedesigner, produktionsteknolog, serviceøkonom, Teknisk Manager Offshore.

Man kan også snakke eller chatte med en studievejleder, som sidder klar til at besvare spørgsmål, få en virtuel rundvisning på campus og høre de studerende fortælle om studielivet.

Der er også lejlighed til at høre om mulighederne for virksomhedspraktik eller iværksætterpraktik under uddannelsen. Man kan læse mere og tilmelde sig EASVs online Åbent Hus på https://www.easv.dk/da/aabent-hus/.

mfa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce