Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Efter Champions League-sensation: Nu går Team Esbjerg efter kvartfinalen

De rumænske modstandere var storfavoritter, men Team Esbjerg vandt alligevel.

Annonce

Spillerne hoppede jublende rundt på banen. Træner Jesper Jensen hoppede med. Rikke Poulsen vendte sig mod sin holdkammerat Estavana Polman, tog hende om livet og løftede hende i en krammer fra gulvet. Rikke Poulsen havde netop leveret mirakler i målet, da de vestjyske håndboldpiger holdt storholdet CSM Bucuresti nede på 21 mål. Esbjerg vandt kampen 21-25, og fra tilskuerpladserne så en glad direktør HC Warrer med.

- Lørdag morgen i lufthavnen, inden vi tog afsted, tænkte jeg mit. Spillerne så lidt slidte ud. Og inden kampen under opvarmningen, sad jeg godt nok og havde mine bange anelser, siger HC Warrer.

- Jeg må tage hatten af og bøje mig i støvet for pigerne. Vi havde et fantastisk forsvar, der tog sig af deres to mastodonter på stregen. Vores forsvar er intet mindre end fantastisk. Det Jesper (Jensen red.) har fået op og stå er helt unikt, siger direktøren, der nu kan se frem mod et nyt år med meget mere Champions League-håndbold i Esbjerg.

Mere vil have mere
Den 26. januar begynder hovedrunden, hvor Team Esbjerg har fire point med sig. Modstanderne er franske Metz, ungarske Ferencvárosi TC og norske Vipers Kristiansand, og Team Esbjerg møder alle holdene ude og hjemme.

- Vi drømmer om en kvartfinale, det skal ikke være en hemmelighed, siger HC Warrer, der sidste år var ude med en kritik af de manglende præmiepenge i EHF Cuppen, der endte med at slå et hul i klubkassen.
Det er bedre i Champions League, forklarer direktøren:

- Det er stadig ikke nogen guldgrube, men vi får præmiepenge for at deltage. Det dækker ikke de udgifter vi har, men vi har så mulighed for at sælge reklamer til tv-kampe, og så har vi entreindtægter og salg på kampdage og bonusaftaler med sponsorer. Balancen ser bedre ud i Champions League end i EHF Cuppen. Og jo længere du når i turneringen, desto bedre bliver det, siger direktøren.

FAKTA
Allerede på onsdag skal Team Esbjergs håndboldpiger igen i kamp, når Skanderborg gæster Blue Water Dokken. Kampen begynder klokken 20.00. Søndag spiller Team Esbjerg den sidste kamp i det indledende Champions League-gruppespil, når Lublin kommer til Esbjerg. Kampen, der fløjtes i gang klokken 15.10, er dog uden sportslig betydning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce