Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Efter konkursen: Streetfood kan genåbne i Esbjerg

"Lukket", står der på et skilt på døren til Esbjerg Street Food.
Annonce

I dag afsagde Skifteretten i Esbjerg konkursdekret over Esbjerg Street Food, men allerede nu arbejdes der på at genåbne stedet. Det har konkursboets kurator Søren Dueholm fra Advokatfirmaet Vogel & Gammelby oplyst til bodejerne i streetfood.

- Dem, der har stået bag selskabet, og udlejer ser meget gerne, at man på en eller anden måde får gang i stedet igen. Det er det man arbejder hen mod, siger Søren Dueholm til Ugeavisen Esbjerg.

Selskabets to største kreditorer er Sparekassen Kronjylland og Vækstfonden, og blandt andet kreditorerne skal nikke ja til en ny konstruktion, hvis Esbjerg Street Food skal genåbne.
- Man skal jo have fundet en, der er interesseret i det og er indstillet på at betale den pris, der skal til, uden at jeg har mulighed for at sige, hvad den er. Der er et pengeinstitut, der har pant i det, så det vil være noget, der skal forhandles med pengeinstitut, udlejer og boet, siger Søren Dueholm, der ikke vil sætte en præcis deadline på, hvor lang tid det må tage.

- Men jeg kan sige, at der er et udtalt ønske om at se, om man kan klare det hurtigt. Alle er jo kede af situationen, men der bliver altså gjort en indsats for at dem, der har lyst til det, kan fortsætte med at have boder i Esbjerg Street Food, siger kurator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce