Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Egill udstiller på Vinbaren

Egill Egilsson udstiller frem til den 29. november sine bodypaint-billeder på Vinbaren. Her kan de ses i Vinbarens åbningstid. Foto: Tue Sørensen
Annonce

Fotografi: Islandske Egill Egilsson udstiller frem til udgangen af måneden fotografier på Vinbaren i Esbjerg.

Egill Egilsson kom til Esbjerg for 15 år siden, er uddannet multimediedesigner, men underviser i dag hos AOF i fotografi. Fotografierne på Vinbaren er billeder af en bodypaintet kvinde i et vikingetema. Og netop bodypaint-billeder er blevet en del af Egills metier.

- Det er jo lidt en niche, som ikke så mange dyrker. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med lys i mine billeder, og det giver bodypaint blandt andet mulighed for, smiler Egill Egilsson, der i øvrigt fik udpeget sit billede af Mennesket ved Havet som et af de mest interessante af avisens fotograf, da vi for nylig bad læserne indsende billeder af skulpturen i forbindelse med 25-året for indvielsen.

Fotografierne på Vinbaren er billeder af en bodypaintet kvinde i et vikingetema. Foto: Egill Egilsson.

Egill Egilsson fotograferer også børn, bryllupper og bygningsbilleder. Løb, "voksenbilleder", dronefotografi og meget andet dyrker han ligeledes, når han ikke underviser hos AOF. Eller hænger billeder op på Vinbaren. Billederne kan ses frem til den 29. november i Vinbarens åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce