Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ejendomshandel: Villemoes fuldender ejendomskompleks

Det er bygningen til højre, der blandt andet huser Ugeavisen Esbjerg og Profil Optik, som Villemoes Holding ApS nu har erhvervet.

Villemoes Holding ApS har erhvervet sidste del af markant bygningskompleks, der tidligere husede Hotel Spangsbjerg.

Annonce

Selskabet Villemoes Holding ApS, der særligt gør sig indenfor ejendomsinvestering og udlejning til erhverv, har købt sidste del af det ejendomskompleks, som blandt andet udgør Hotel Scandic i Strandbygade 3, Vinspecialisten, Neptun Apotek og Cowi i Stormgade samt Profil Optik og Ugeavisen Esbjerg i Kongensgade 110-114.

Det er sidstnævnte ejendom, som Villemoes Holding ApS, der ejes og drives af Peter Villemoes samt sønnerne Christian og Frederik Villemoes, har erhvervet.

Dermed har familien alle tre ejendomme i samme lejerforening, og det glæder Christian Villemoes.

- Det giver os selvfølgelig nogle synergier, som vi kan se et potentiale i. Vi har i et stykke tid gerne ville erhverve den sidste del af ejendomskomplekset, så vi kan træffe alle beslutninger på egen hånd, og derfor er vi selvsagt glade for, at det nu er lykkes.

Naboer bakker op
Christian Villemoes fortæller endvidere, at familien anser det som et ejendomskompleks med rigtig gode til- og frakørselsmuligheder, ligesom de oplever, at naboerne bakker op om hinanden på en rigtig fin måde. Derfor er der heller ikke for nuværende planer om at lave de store ændringer, selvom Villemoes Holding er eneejer.

- Nej, det er der ikke. Hensigten er at drive det, som det er i dag, hvor vi forsøger at passe godt på de lejere vi har. Heriblandt jer, lyder det med et smil fra Christian Villemoes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce