Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Elever på Præstegårdsskolen: Ja, vi har overtrådt grænser

Louise Holm Rasmussen, 12 år: Har du overtrådt andres grænser? Ja, det har jeg. Blandt andet min storesøsters, når jeg har irriteret hende. Men det har hun også ved mig. Har du selv fået overtrådt dine grænser? Ja, når folk laver sjov med mig eller gør nar, men går for langt. Så kan man godt blive lidt ked af det. Er det her med grænser noget, som du tænker over i hverdagen? Nej, jeg prøver på at være sød ved folk. Har du selv gjort noget, der overtrådte dine grænser? At deltage i det her er da lidt grænseoverskridende. Men nogle gange når jeg har forsvaret mig selv og sagt fra, så har jeg også overtrådt mine egene grænser lidt.
Annonce
Isak Bakar, 12 år: Har du overtrådt andres grænser? Ja, jeg har nok irriteret og drillet nogle lidt for meget, hvor de gerne ville have haft, jeg var holdt op noget før. Har du selv fået overtrådt dine grænser? Ikke så vidt jeg kan huske. Er det her med grænser noget, som du tænker over i hverdagen? Nej, men hvis jeg kommer til at gøre nogle kede af det, så tænker jeg da over det. Har du selv gjort noget, der overtrådte dine grænser? Jeg har sprunget ud fra et højt tag på et tidspunkt. Men ikke noget med piger eller sådan noget.
Barfin Abdo, 13 år: Har du overtrådt andres grænser? Ja, jeg har båret en, som ikke brød sig om det. Jeg har også rørt ved nogle veninders hår, hvor de ikke ville have det. Har du selv fået overtrådt dine grænser? Ja, nogle gange synes jeg, at der er blevet stirret for meget på mig i for eksempel idrætstimerne. Er det her med grænser noget, som du tænker over i hverdagen? Jeg tænker lidt over det. Har du selv gjort noget, der overtrådte dine grænser? Ja, jeg nogle gange spist noget foran alle andre. Det er rigtig pinligt, synes jeg.
Kasper Eggertsen, 13 år: Har du overtrådt andres grænser? Ja, det tror jeg. Jeg har glemt at holde op i tide nogle gange. Har du selv fået overtrådt dine grænser? Ja, det er sket. Hvis folk taler grimt om min familie eller sådan noget, så overtræder de min grænse. Er det her med grænser noget, som du tænker over i hverdagen? Ja, det er det. Jeg vil helst ikke gøre folk kede af det. Har du selv gjort noget, der overtrådte dine grænser? Ja, jeg har danset foran mange mennesker, det var grænseoverskridende. Det er det faktisk også lidt at snakke med dig og skulle i avisen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce