Annonce
Ugeavisen Esbjerg

En bedre juli end sidste år

Hjerting Badehotel lokker med dejlig beliggenhed. Foto: Tue Sørensen
Efter et sort forår har Hjerting Badehotel nu gode tider.
Annonce

Med corona: Det var en rigtig dårlig forretning af drive hotel under et nedlukket Danmark. På Hjertings smukke badehotel kiggede direktør Mie Hyttel efter små tre måneders lukning på en omsætning, der var 80 procent lavere end normalt. I dag er hun glad. Juli måneds belægning er på 97 procent, og gæsterne bruger også flere penge i restauranten, end de gjorde sidste år i samme måned.

- Sidste sommer var også god. Vi havde en belægning på godt 95 procent, så det er lidt bedre i år. Men jeg er også lidt ambivalent med det, for vi har hotelkolleger i storbyerne, som bestemt ikke har den samme sommer som os. Der er lige så mange i branchen, der nu lever godt af, at danskerne holder ferie i Danmark, som der er kolleger, der lider i øjeblikket. Min fornemmelse er, at det er de kystnære overnatningssteder i turistområderne, der har det godt i de her tider, siger Mie Hyttel.

Normalt gearer hotellet i løbet af foråret stille og roligt op til en travl sommer. Sådan blev det ikke i år.

- Vi gik fra 0 til 100 på få dage. Vi skulle have personalet tilbage og klar, hele vores store hus skulle gøres rent, og køkkenet skulle igen fyldes med madvarer. Når man laver alt fra bunden, tager den slags mere end bare et par dage – der skal forberedes og bakkes op, siger hoteldirektøren.

Selvom der er fornemme tal og travlhed på badehotellet igen, er Mie Hyttel ikke blind for et nyt hul.

- Vi ved jo ikke, om der kommer en ny bølge til efteråret, eller hvad efteråret bringer i det hele taget. Erhvervsmarkedet er jo også usikkert. Vi har et stort hul fra foråret, der skal fyldes op, så det er naturligvis dejligt, at sommeren er blevet god for os. Og så kan vi spare lidt op til et usikkert efterår, siger Mie Hyttel.Vi gik fra 0 til 100 på få dage. Vi skulle have personalet tilbage og klar, hele vores store hus skulle gøres rent, og køkkenet skulle igen fyldes med madvarer.

Mie Hyttel, direktør Hjerting Badehotel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce