Annonce
Ugeavisen Esbjerg

En skilling til kampen mod kræft alligevel

Martin Nyborg-Lindinger, formand for Esbjerg Knækker Cancer: - Vi må komme stærkt igen til næste år, men jeg er glad for, at vi - trods aflysningen af arrangementet Esbjerg Knækker Cancer - kan støtte kampen mod kræft med 335.000 kroner. Foto: Tue Sørensen
Esbjerg Knækker Cancer har aflyst sit store arrangement, men donerer alligevel 335.000 kroner til landsindsamling.
Annonce

Støtte: Selv om det store indsamlingsarrangement Esbjerg Knækker Cancer ikke bliver til noget i Blue Water Arenas store lounge, sender foreningen bag arrangementet alligevel en flot check afsted til den landsdækkende indsamling Knæk Cancer 24. oktober.

Det oplyser Martin Nyborg-Lindinger fra Esbjerg Knækker Cancer.

- Det er meget ærgerligt, at vi må aflyse arrangementet på grund af corona-restriktionerne, men det er der ikke noget at gøre ved. Til gengæld er jeg glad for, at en række af de firmaer, som havde bestilt et bord til arrangementet, alligevel gerne vil støtte Knæk Cancer med et bidrag via Esbjerg Knækker Cancer. Faktisk har vi fået indsamlet 335.000 kroner på den måde, fortæller Martin Nyborg-Lindinger.

- Jeg synes, det er et fint træk, og samtidig oplever vi, at mange af de samme firmaer allerede nu melder sig klar til at være med i fuld skala, når vi til næste år forhåbentlig kan gennemføre  et arrangement i samme store omfang, som vi har gjort foreløbig tre gange med Esbjerg Knækker Cancer, siger Martin Nyborg-Lindinger.

Ved de tidligere tre arrangementer er der hver gang blevet rejst på den gode side af en million kroner. Sidste år var beløbet omkring 1,6 millioner kroner.

Omdrejningspunket for den landsdækkende Knæk Cancer-kampagne er et TV-show på TV2 den 24. oktober. Her vil årets donation på 335.000 kroner fra Esbjerg Knækker Cancer også blive nævnt og markeret.

Annonce

Har det godt igen

Martin Nyborg-Lindinger har i øvrigt selv været syg af Covid19, men er nu på den anden side af et ret hårdt sygdomsforløb.

- Det eneste, jeg stadig mærker, er en unormal træthed, men min læge siger, at den også nok skal fortage sig, siger Martin Nyborg-Lindinger, der er tilbage på jobbet som afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Esbjerg.


Det er meget ærgerligt, at vi må aflyse arrangementet på grund af corona-restriktionerne, men det er der ikke noget at gøre ved.

Martin Nyborg-Lindinger, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Esbjerg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Succes for frokostpop

Annonce