Annonce
Ugeavisen Esbjerg

ENDELIG: Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen åbner igen

Allerede fra fredag den 29. maj kan du igen se film i Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen. Budskabet til gæsterne er klart: Kom trygt i biografen!

Annonce

I mere end to måneder har Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen været lukket, men nu er biografchef Finn Hansen klar til at åbne igen. Allerede på fredag den 29. maj slår han dørene op til biografen, der ligger ved Broen Shopping, og byder gæsterne velkommen. Biografen har været lukket ned siden 12. marts på grund af covid-19-krisen.

- Vi ser frem til at kunne åbne igen og overholder alle retningslinjer fra myndighederne, så vi alle igen trygt kan være sammen i biografen. Det er dejligt, at det nu igen bliver muligt for esbjergenserne at få en helhedsoplevelse, hvor de både kan shoppe, gå på café eller restaurant og se en god film, siger biografchef Finn Hansen i en pressemeddelelse.

Biografen i Esbjerg vil i første omgang holde åbent torsdag til søndag samt på helligdage. Der vil være mindst ét tomt sæde mellem hver gruppe af biografgæster, ligesom filmene programlægges således, at der aldrig vil være for mange mennesker på én gang i biograflobbyen, og så der er god tid til rengøring af salene mellem forestillingerne. Gæsterne vil blive mødt af en vært, som vil byde velkommen, informere om retningslinjer, sikre god hygiejne og i det hele taget hjælpe med at skabe en god oplevelse.

- Der er skilte, afstandsmarkører, håndsprit, og vores søde personale er klar til at hjælpe så alle gæster får en god oplevelse. En biograftur er jo ikke helt normal uden slik, kaffe, kolde sodavand og varme popcorn – så det sælger vi selvfølgelig også samtidig med at alle hygiejne-retningslinjer overholdes, siger Finn Hansen.

Når Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen åbner igen, vil det bl.a. være med animationsfilmen ”Fremad”, den danske debutfilm ”Kød og Blod” med Sidse Babett Knudsen på rollelisten og ”Bombshell” med Charlize Theron. Det fulde program vil løbende blive opdateret og kan ses på nfbio.dk eller i Nordisk Films bioapp, hvor man fra tirsdag 26. maj også kan købe billetter. Finn Hansen opfordrer til, at man køber sine billetter online på forhånd for at undgå kødannelse og ventetid i biografen.

Nordisk Film Biografer er landets største biografkæde med 23 biografer over hele landet. De første elleve af kædens biografer – og herunder biografen i Esbjerg – åbner fredag 29. maj. I ugerne herefter åbner resten.

Fakta om genåbningen af Nordisk Film Biografer

· Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med i alt 23 biografer i Danmark. Nordisk Film driver også 21 biografer i Norge og én biograf i Sverige.

· Fredag 29. maj åbner følgende Nordisk Film-biografer: Dagmar, Field’s, Falkoner, Tåstrup, Lyngby, Aarhus C, Odense, Aalborg Kennedy, Esbjerg, Herning og Kolding.

· Torsdag 4. juni åbner følgende Nordisk Film Biografer: Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Trøjborg i Aarhus, Randers, Aalborg Syd og Viborg.

· Imperial, Palads og biograferne i Waves og Frederikssund åbnes op gradvist i den efterfølgende periode, nærmere information herom følger på et senere tidspunkt. Nordisk Film Biografer Næstved er under ombygning, hvor der installeres helt nye luksussæder i alle salene. Biografen forventes at kunne genåbne i juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce