Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Endnu en gæst i Svømmestadion Danmark testet positiv for Covid-19

Endnu en gæst i Svømmestadion Danmark er testet positiv for Covid-19.
Annonce

Mandag den 27. juli mellem kl. 10 og 12 har Svømmestadion Danmark haft besøg af en gæst, som efterfølgende mandag den 1. august er blevet testet positiv for Covid-19. Det skriver Sport og Event Park Esbjerg (SEPE) i en pressemeddelelse.

I forbindelse med tidligere udsendte pressemeddelelse vedrørende en anden gæst med Covid-19 kan SEPE informere om, at alle Svømmestadion Danmarks ansatte, der arbejdede den pågældende lørdag, er blevet testet for Covid-19, alle negative.


Svømmestadion Danmark tager forebyggelse mod Covid-19 meget alvorligt.

Niels Bækgård, direktør Sport og Event Park Esbjerg.


De ansatte, som var på arbejde mandag den 27. juli, er ligeledes blevet sendt til test.

Svømmestadion Danmark følger de officielle Covid-19 retningslinjer for svømmebade og desuden retningslinjerne fra Esbjerg Kommune vedrørende Covid-19.

- Svømmestadion Danmark tager forebyggelse mod Covid-19 meget alvorligt. Vi rengører løbende alle kontaktflader, og nøgler til omklædningsskabe udleveres i receptionen efter grundig afspritning, hver gang de har været i brug. Desuden er klorvand en naturlig forhindring i spredning af smitte af Covid-19. Det er vores opfattelse, at de retningslinjer der er for svømmebade gør, at man trygt, selvfølgelig med omtanke, kan besøge Svømmestadion Danmark, udtaler direktør Niels Bækgård i pressemeddelelsen.

- rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Ugeavisen Esbjerg

Håndspritten har sine bagsider

Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce