Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Energy siger farvel til Pederson

Mark Pederson kom, så og sejrede. Nu er den dobbelte DM-guldvinder fortid som cheftræner og manager i Esbjerg Energy.

Annonce

Hvis man har været i Esbjerg Energys omklædningsrum, så man har set ordene på væggen. Accountability og resilience står der blandt andet. Oversat til dansk betyder det ansvarlighed og modstandskraft, og der er vægt bag ordene, hvis man spørger Esbjerg Energys træner Mark Pederson.
- Det er nøgleord, har han tidligere forklaret.

Ordene samler sig, om det slogan Mark Pederson begyndte at banke ind i spillerne, da han kom til Esbjerg for syv år siden: When we stand together. I Esbjerg står de stadig sammen, men fremover bliver det uden Mark Pederson. Den canadiske træner, der blandt andet spillede 169 kampe i verdens bedste ishockey-liga NHL, og i sin tid i Esbjerg har vundet to guldmedaljer, får ikke en ny kontrakt i Esbjerg.


Kontraktudløb
- Mark kom med en meget professionel tilgang, og han har åbnet døren til mange agenter i hockeymiljøet, så der også internationalt er skabt kendskab til vores måde at gøre tingene på. Derved er vi blevet attraktive og vi skylder Mark en stor tak for et fantastisk samarbejde og for de mange oplevelser, han og assistenttræner Thor Dresler har været med til at skabe i Granly Hockey Arena. Vi blev alle ”part of the hockey family”, og hans motto ”When we stand together” vil for altid være en del af Esbjerg Energy, siger bestyrelsesformand Søren Mathiasen i en pressemeddelelse og understreger, at Mark Pederson er meget vellidt blandt spillere, staben omkring holdet og i hele Esbjerg Energy organisationen.

Alligevel er han fortid i Esbjerg Energy. Mark Pedersons kontrakt udløb ved sæsonens afslutning, og Esbjerg Energy har ønsket at sætte et nyt hold med et nyt trænersetup.
- Til hver sæson skal vi sammensætte et nyt hold, og i år skal vi også finde en ny trænerkonstellation. Når alt er åbent og skal gentænkes, bliver man kreativ og nye løsninger udvikles. Vi har været i tænkeboks i forhold til vores muligheder for fortsat at skabe sportslige resultater, udvikle spillerne og give intense oplevelser til alle, der brænder for hockeyen. Vi ønsker således at bringe nye ideer ind i omklædningsrummet, og vi har afsøgt forskellige veje, og det tegner meget positivt. Det er min klare forventning, at vi inden længe kan offentliggøre fremtidens træner set-up, siger Søren Mathiasen.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Mark Pederson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce