Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg City lancerer nyt gavekort

For at leve op til loven, har Esbjerg City lavet et helt nyt gavekort, der kun giver medarbejderne adgang til oplevelsesindustrien og spisesteder og ikke den generelle detailhandel, som det eksisterende populære elektroniske Esbjerg City/Broen Shopping gavekort gør, siger marketingchef Brigitta Christensen. Foto: PR

Coronahjælp: Hvis man som virksomhed overvejer at give medarbejderne et skattefrit gavekort til lokale spisesteder og oplevelser, og samtidig støtte lokalt hos brancher, der er helt i knæ, skal man måske overveje at se nærmere på Esbjerg Citys nyeste initiativ.

Foreningen har nemlig lavet et gavekort, der lever op til regeringens krav om at kunne give medarbejderne et skattefri gavekort på 1200 kroner til restauranter, caféer og oplevelsesindustrien i midtbyen.

26 forskellige lokale spisesteder er der at vælge imellem. Derudover kan kortet også bruges i Nordisk Film Biografer Broen, Musikhuset Esbjerg, Hotel Britannia, Esbjerg Spa & Wellness, Svømmestadion Danmark, Esbjerg Museum og Esbjerg Vandtårn.

Annonce

- Sammen med vores medlemmer har vi lavet et midlertidigt initiativ resten af året som følge af det lovforslag, der blev vedtaget lige før påske af et enigt Folketing. Gavekort har en gyldighedsperiode på 2 år, siger marketingschef Brigitta Christensen i en pressemeddelelse.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce