Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergs billetter er revet væk til bronzefinalen

Der bliver blåt, hvidt og måske også lidt rødt, når EfB's fans på lørdag fylder udebaneafsnittet i Herning.
Annonce

Der er totalt udsolgt i udebaneafsnittet til EfB’s kamp på lørdag i Herning. 1050 billetter blev revet væk, og selv om rygterne går på, at udebaneafsnittet bliver udvidet, kommer det ikke til at ske.

- Det har aldrig været på tale. Vi har solgt for mange billetter allerede, til at vi kan håndtere det. Vi forventer stor interesse fra vores egne fans, fordi sølvmedaljerne bliver overrakt og pokalen bliver vist frem. Jeg har omkring 200 pladser tilbage på endetribunen, så vi kan ikke håndtere at flytte alle de fans, der allerede har købt en billet, siger Helle Appelt, billet og dataansvarlig hos FC Midtjylland.
Det er dog stadig muligt at købe billetter til flere af de andre tribuner på FC Midtjyllands stadion, men hvis man gør det som EfB-fan skal man træde varsomt.

- Sikkerhedsproceduren er, at hvis du har modstanderholdets farver på, så kommer du ikke ind på stadion, siger Helle Appelt.
EfB-fans, der alligevel køber billet til andre afsnit end udebaneafsnittet, risikerer også at blive bortvist, selv hvis de er kommet ind på stadion.

- Det er op til sikkerhedsfolkene på dagen, hvordan de vil håndtere det. Sidder der 20-30 EfB-fans, der udgør en fare for vores egne fans, vil de blive eskorteret fra tribunen, siger Helle Appelt.

Så det gode råd herfra til esbjergensere, der køber billetter til FCM-tilhængernes tribuner er, at holde den vildeste jubel tilbage og igen med EfB-slagsange.

Annonce

Hør kampoptakten fra Mandagstrænerne:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Blaaholm er reddet

Annonce