Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergs hverdag med coronaen: Alle kæmper en brav kamp

Coronakrisen rammer alt og alle i Esbjerg. Vi har skrevet til en række esbjergensere indenfor kultur, sport, erhverv, politik og handel. Vi bad dem skrive til os om de tanker, de går og gør sig om coronakrisen, og om den måde, den påvirker deres hverdag privat og professionelt.

Annonce

Mark Mikkelsen, indehaver Café Guldægget:

”Det er i sandhed et stormvejr af tredje grad, vi befinder os i. Alle medarbejdere kæmper hver dag en brav kamp for at holde hjulene i gang, og jeg må sige, at jeg er imponeret over det sammenhold og den fleksibilitet, som alle udviser. Det er VORES forretning og VI er ét. Det er loyalitet. Det er vilje.
Vi har søsat rigtig mange initiativer for at holde dampen - både levering af frokoster, men også levering af brød. Vi gør alt, hvad vi kan for, at folk kan blive hjemme og holde sig isoleret. Det er en vigtig opgave, som kræver de helt rigtige forholdsregler, så vi undgår smittefaren og tro mig - vi tager dem alle.
Det er min helt klare opfattelse, at denne situation, som har ramt os alle, vil bringe os mennesker tættere sammen. Forståelsen for vores fælles afhængighed af hinanden vil blive styrket.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce