Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergs hverdag med coronaen: Man mærker alvoren nu

Coronakrisen rammer alt og alle i Esbjerg. Vi har skrevet til en række esbjergensere indenfor kultur, sport, erhverv, politik og handel. Vi bad dem skrive til os om de tanker, de går og gør sig om coronakrisen, og om den måde, den påvirker deres hverdag privat og professionelt.

Annonce

Lars Fyhn, konferencechef, EfB Elite A/S:

”Mine kollegaers og min egen hverdag er vendt på hovedet. I en tid, hvor vi normalt har travlt og arbejder på højtryk, ligger vores faciliteter fuldstændig øde. Vores serviceteam bestående af timeansatte medarbejdere rammes af, at vi ingen vagter har til dem, men vi prøver at se frem mod lysere tider, hvor de nuværende aflysninger og udsættelser igen skaber aktivitet og en savnet omsætning ved os.
Lige nu hjælper vi så godt, vi kan med at finde lokaler til årets konfirmander på de nye datoer, som nu er fastlagt, efter april og maj måneds konfirmationsdage er blevet aflyst. Heldigvis har disse samtaler med forældrene endnu ikke medført egentlige aflysninger, men alene om-bookinger til nye datoer. Det er svært at se lyspunkter i en branche, der er så hårdt ramt som vores, men vi gør vores bedste for at møde de udfordringer, vores gæster også står overfor. Og så mærker vi en solidaritet mellem branche-kolleger og vores leverandører, der ligeledes rammes. Privat har vi aflyst al unødig social kontakt, og som forælder er jeg naturligvis, ligesom alle andre, bekymret for mine børn og deres bedsteforældre. Jeg synes virkelig, man mærker alvoren nu.”

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce