Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Eventmager stiller op for A

Gert Barslund stiller op for Socialdemokratiet ved det kommende kommunalvalg. Foto: Tue Sørensen
Igangsætter og psykolog Gert Barslund melder sig under de røde faner.
Annonce

Politik: Borgmesterkandidat Jakob Lykke er i gang med at sammensætte en liste af kandidater til det kommende byrådsvalg om et års tid. Nu har endnu en tilkendegivet, at han gerne vil stille op for Liste A.

Det er psykolog Gert Barslund og igangsætter af blandt andet folkeskoleelevernes arbejde med de 17 verdensmål og Gen-In, der er et projekt, der skal generere interesse for iværksætteri blandt folkeskolens elever. Endvidere har han blandt andet stået for musikalske udgivelser som ”Flygtningestemmer” og ”Sange fra Hospice”, der er blevet skabt i samarbejde med flygtninge og folk på og omkring hospice i Esbjerg.

Det var via arbejdet med FNs 17 klimamål, at han i en samtale med den til partiet nys hjemvendte Karin Schwartz fik vakt interessen for at involvere sig politisk.

Annonce

Del af et fællesskab

-  Jeg tog et møde med Jakob og hørte om de visioner, han har på partiets vegne fremadrettet, og så tænkte jeg mig om og besluttede, at det vil jeg gerne være en del af. Jeg er vant til at skabe en masse ting. Som oftest alene, men nu glæder jeg mig til at blive en del af et fællesskab, hvor alle arbejder sammen for at skabe en endnu bedre by, siger Gert Barslund.

Han nævner som sin interesseområder blandt andet bosætningspolitik og børn og unge området.


Jeg er meget interesseret i at se, hvordan vi får omverdenen til at se, at Esbjerg er en fed by. Jeg kom her til for 15 år siden, og kunne ikke tænke mig at rejse igen.

Gert Barslund, nyslået socialdemokrat.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce