Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Få en på opleveren i Kongensgade.

Der er plads til at tænke store maleri-tanker.

Hos Josefine eksperimenteres der på fuld kraft

Annonce

Esbjerg har fået et eksperimenterende galleri og koncertsted i det tidligere Josefine i Kongensgade.
Det er eleverne på Kulturskolens forskellige grundkurser, der egenhændigt styrer stedet og arrangerer koncerter, teater og alt hvad hjertet ellers kan begære af udfordrende udstillinger og koncerter. Fredag den 13. klokken 17 er der en ny en af slagsen, hvor publikum vil blive præsenteret for kæmpestole malerier, en lyd og lysinstallation og meget andet godt. Der er fri adgang.

Om stedet skriver styregruppen følgende:

”Josefine er et Kunstrum uden grænser, en scene, et udstillingssted, en platform, et eksperimentarium for kunstarter som musik, billed-, skrive- og scenekunst og andre tværkunstneriske værker.

Det er et Galleri, et Atelier, et Undervisningslokale, et Værksted og Laboratorie, et Udviklings- og Mødested for både udøver og beskuer.

Josefine Kunstrum styres af unge der arbejder skabende og undersøgende inden for billede og scenekunst, musik, performance og tværkunstneriske værker. Styregruppen er elever på Esbjerg kulturskoles grundkurser (læs mere længere nede) men er du interesseret i at være med, enten med et projekt eller som deltager, er du velkommen til at kontakte gruppen
Facebook: Josefine-grundkursernes kunstrum.

Der afholdes løbende udstillinger, koncerter, artisttalks, visninger og værkstedsrundgange som vil være offentlige og hvor du er meget velkommen”. Skriver eleverne altså i beskrivelsen af stedet.

I den tidligere dametøjsbutik er der plads til alverdens forskellige kunstformer, musik, maleri, oplæsning og teater.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce