Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Får penge tilbage for Hit med 80’erne koncert

Hit med 80'erne giver koncert fredag og lørdag med billetmæssige forhindringsløb forud. Foto: Rasmus Alenkær
Tobakken sender penge tilbage og giver tilskuere mulighed for at købe igen.
Annonce

Bøvl: På fredag og lørdag i næste uge giver succesorkesteret Hit med 80’erne fire koncerter på Tobakken, hvor der er plads til 450 gæster ved hver af dem. Det er resultatet af corona-restriktionerne, der har gjort, at man måtte splitte koncerterne op i to, men det har så betydet, at nogle af dem, der ville følges ad til koncerterne, ikke kom til den samme koncert, og det har vakt vrede, oplyser Jan Mols fra Tobakken.

-Nogle af de mails har været helt utilstedelige i et sprogbrug, der blev brugt. Jeg kan godt forstå, at folk er vrede, men nu er det ligesom ikke os, der har skabt corona-situationen, og vi agerer efter de anvisninger, vi får, siger han.

Nogle af kunderne har bedt om at få pengene tilbage, og nu har man på spillestedet besluttet sig for, at det får alle.

-- Så giver vi dem, der gerne vil til koncerten alligevel muligheden for at købe nye billetter og få det tilpasset med dem, de gerne vil følges med, og så bliver resten efterfølgende sat til salg, siger Jan Mols.

Billetkøberne bliver informeret om dette via mail. Og sidst på ugen, bliver det så muligt at købe nye billetter igen.

Følg med på Tobakkens hjemmeside for nye oplysninger og nye tiltag.Nogle af de henvendelser, vi har fået, har været direkte ubehøvlede.

Jan Mols, daglig leder på Tobakken
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce