Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fagenes Fest: Det bliver større og større

Fagenes Fest har en historie, der går tilbage til 2004. De seneste år har Musikhuset Esbjerg været ramme om arrangementet.

Hædersaften for nye håndværkere har legater for over 120.000 kroner.

Annonce

Omkring 130 nyuddannede svende har meldt sig til Fagenes Fest, som finder sted på torsdag i denne uge i Musikhuset Esbjerg.

Dermed er arrangementet blevet endnu en tand større. Med familier, kærester, læremestre og repræsentanter for sponsorer og andre støtter, bliver det samlede deltagerantal på den anden side af 600, spår Johnny Sjølund fra arbejdsgruppen bag Fagenes Fest.

Den flotte aften er en fejring af det seneste års nye håndværkere. Festen bliver med buffet fra restaurant Parken, standup-show med Jonas Mogensen og efterfølgende uddeling af legater for mere end 120.000 kroner til nogle af de dygtigste håndværker.

- Fagenes Fest er for nye håndværkere i hele det sydvestlige Danmark og har foreløbig opbakning fra Vejen, Varde, Tønderr, Esbjerg og Fanø kommuner samt flere firmaer, fonde og naturligvis de faglige organisationer. Vi er glade for, at opbakningen til arrangementet vokser, siger Johnny Sjølund.

Tilmeldingen til Fagenes Fest er stadig åben, så nye svende, der ikke har meldt sig, kan nå det endnu.

Programmet for Fagenes Fest ligger nogenlunde fast. Igen i år kåres både Årets Håndværker, Årets Fighter og Årets Kammerat. Desuden hædres Årets Læreplads og Årets Faglærer. Og så uddeles en lang række legater til nyuddannede svende, der har gjort det godt i læretiden og til deres svendeprøve.

Underholdningen står standup-komiker Jonas Mogensen for. Han har ofte vist sig at kunne få hul igennem til det unge publikum, der har hovedrollen ved Fagenes Fest.

Program for Fagenes Fest:

17.30 Dørene åbnes i Musikhuset Esbjerg

18.00 Let traktement i foyeren
19.00 Velkomst i koncertsal

• Kåring af årets læreplads
• Kåring af årets faglærer
• Underholdning
• Overrækkelse af legater
• Kåring af årets fighter,
årets kammerat og årets
håndværker
• Overrækkelse af emblem
og gaver til alle nyudlærte
elever

20.30 Musik og hygge i foyeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce