Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fagre nye Fanø

Der er blevet sat billetautomat op ved Fanøfærgen. Foto: Tue Sørensen
I ydertimer vil man skulle trække billet i automat, hvis man vil til Fanø.
Annonce

Transport: Fanø-Færgeriet er ved at gennemgå en renovering, og et element heri er indførslen af en ny billetautomat, der er placeret ved indgangen til billethuset og den kommende cafe.

Her vil brugerne fremover selv skulle trække sig en billet, ligesom man også her kan få fyldt pendlerkortet op, og hvad man i øvrigt ellers har brug for i forbindelse med transport fra Esbjerg til Fanø.

- Frem mod den 1. marts tester vi systemet, og herefter vil der være bemanding i billetlugen mellem klokken 10 og til og med den sidste færge på hverdage samt i hele sejlperioden i weekenden, siger Jesper Maack, der er pressechef hos Molslinjen, som også er ved at indføre et lignende system på andre af rederiets ruter.

Annonce

Taler fire sprog

Den nye automat, der giver informationer på tysk, dansk, svensk og engelsk, er forsynet med en knap, så man altid kan komme i mundtlig kontakt med overvågningscenteret i Aarhus, hvorfra man vil kunne guide folk, hvis der er problemer.

Michael Kongevang, der står bag Facebookgruppen "Sejler Fanø Færgen", der har over 7.000 medlemmer, er på forhånd en anelse skeptisk.

- Jeg fik nogle tilbagemeldinger allerede her tirsdag morgen, og det kunne tyde på, at alt ikke er helt gennemtænkt. Vi har i al fald tænkt os at følge det her tæt i den kommende tid og påpege overfor Molslinjen, hvis der er noget, der ikke er hensigtsmæssigt for passagererne, siger han til Ugeavisen Esbjerg.


Vi har i al fald tænkt os at følge det her tæt i den kommende tid.

Michael Kongevang
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce