Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fanø forbereder festen

Fanø Vesterland har et stort og trofast publikum. De blev snydt i år. Foto: Presse
Musikken skyller ind over Nordby næste år, hvis altså …
Annonce

Koncerter: Der er tørke i Danmark. Musiktørke. Koncert tørke, kommen-hinanden-ved-tørke, men står den til Jesper Møller, der står bag Fanø Vesterland, skal de forskellige tørste nok blive slukket næste år.

Foruden Fanø Vesterland, der er planlagt til at finde sted i slutningen af maj, har man nemlig også fundet kræfter til at løfte et nyt musikalsk initiativ, der er blevet døbt ”Sommerliv”.

Ganske kort fortalt går det ud på, at i uge 28 og 29 vil forpladsen ved den gamle brugs i hovedgaden blive omdannet til en lille festivalplads, hvor der bliver plads til 420 gæster, og de vil så blive omkranset af nogle af de barer og boder, man så også kender fra festivalen.

De første kunstnere er på plads. Blandt dem kan nævnes Carpark North, Alex Vargas, Signe Svendsen, Poul Krebs, Peter Sommer og flere andre. Og der er også andre navne på vej.

- Vi havde gået og snakket om, at det egentlig var ærgerligt, at vi skød så meget krudt af på to dage og så forberedte os på næste år. Vi elsker jo musik og glade mennesker, og så så vi muligheden for at indrette pladsen foran den gamle brugs til en mini festplads, og det var man heldigvis med på fra brugsens bestyrelse, der ejer området, fortæller Jesper Møller.

Annonce

Ligesom vi plejer

Der er ikke andet at gøre end at arbejde videre med de coronarestriktioner, der foreligger her og nu, og det gør man så.

- Det kan jo godt være, at de bliver ændret, men i forhold til Sommerliv har vi sagt, at skulle forsamlingsforbuddet blive ophævet, så vil vi højest lukke 600 gæster ind. På den måde sikrer vi, at alle får en god og unik oplevelse, siger Jesper Møller.

Om det så også bliver tilfældet den 21. og 22. maj, det må tiden vise. Holder man fast i de begrænsninger, så kan festivalen ikke blive afviklet.

- Vi kommer ikke til at lave en roterende scene, der så kan dreje rundt, så alle i fire afgrænsende områder kan se med. Og vi vil ikke byde vore frivillige, at de skal løbe rundt og lege politi-folk, når folk måske bliver lidt ekstra glade. Bliver Vesterland til noget, bliver det under de vanlige forhold, siger festivalbossen.

Billetterne til Sommerliv-koncerterne blev sat til salg via nettet i går, og man kan følge med på www. fanoevesterland.dk og på festivalens facebookside for yderlige navne og billetkøb.


Hvis Vesterland bliver til noget, bliver det, som det plejer. Vore medarbejdere skal ikke løbe rundt og være politibetjente.

Jesper Møller, Fanø Vesterland.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Corona med skrald i

Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce