Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Feelgood og lidt trist

Little Women. Foto presse
Mette Jefsen er ugens filmanmelder. Hun er 57 år, medlem af Biografklub Danmark og arbejder som alarmbehandler.
Annonce

Anmeldelse: I filmen Little Women følger vi fire søstre gennem syv år af deres liv. "Jo" som er hovedrolleindehaver, er drevet af en drøm om at blive forfatter og sælger sine historier til aviser i New York under dæknavn, som ikke afslører, at hun er kvinde, da kvinder ikke har det nemt ved at få succes. Men på trods af det er Jo stædig, og i forsøget på succes afslår hun kærligheden og al socialt liv for at skrive på en bog, som hun håber bliver accepteret og publiceret.

Sideløbende går historien syv år tilbage i tiden, hvor vi følger Jo, da hun bor hjemme sammen med sine tre søstre, deres mor og husholderske, hvor de forsørger at leve en sorgløs tilværelse, alt imens deres far kæmper i borgerkrigen.

Hendes tre søstre har som Jo store fremtidsplaner om at blive selvforsørgende og uafhængige som billedmaler, ved at gifte sig til penge og ved at blive skuespiller, men som historien skrider frem, vil skæbnen det helt anderledes. De støder på flere store og små forhindringer på vejen, de knytter tætte venskaber, de skal kæmpe for kærligheden, og de rejser ud i verden for at lære.

Selvom filmen har nogle triste scener, er den en feelgood film med gode skuespillere, som spiller deres roller rigtig godt og mestrer spænding, dramatik og kærlighed på samme tid.

Tiden i biografsalen går hurtigt, og der er ikke noget tidspunkt, hvor filmen er langtrukken eller kedelig.

Jeg vil anbefale denne film til enhver tid og give den 5 stjerner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce