Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Festival med forhåbninger

Casper Mikkelsen kan godt lide at have travlt og skabe nye ting. Men lige nu er det mest i telefonen han hænger. Foto: PR
Folk og Fæstival skal finde en ny dato til den årlige musikfest

Trælst: Nu var det lige kørt i stilling til en musikfest besat med alskens spændende bands og spillemænd m/k’er, prisuddeling og danseaftener og jamsessions og meget andet godt, og så bliver det hele aflyst, øv øv. Festivalen skulle have fundet sted på Tobakken fra den 3 til den 7. februar.

Det er naturligvis rigtigt ærgerligt, at vi må aflyse. Vi havde rigtigt glædet os, men når der kommer restriktioner fra regeringen og myndighedernes side, så må vi naturligvis efterleve dem. Anderledes kan det ikke, det slår festivalens koordinator og ildsjæl siden starten, Casper Mikkelsen, fast.

Annonce

Svært på sidelinen

Når man laver sådan et arrangement, er det ikke bare at ringe til forskellige musikere for at høre om de har lyst til at komme forbi og give et nummer. Det kræver planlægning og koordination af en lang række elementer som eksempelvis bespisning, lydprøver og indkvartering, foruden at lave aftaler med sponsorer og samarbejdspartnere og spillestedet, der jo ikke lige nødvendigvis kan hive fire dage ud af kalenderen i den typiske travle efterårssæson.

- Jeg har en hel del arbejde foran mig, hvor aftaler skal genforhandles og koordineres på ny, og det bliver selvfølgeligt lidt udfordrende, når vi ikke rigtigt ved, hvor det hele ender med henblik på restriktioner, siger Casper Mikkelsen, der er en musiker, der er megen bud efter i mange sammenhænge lige fra optræden på gader og stræder med jazzet julemusik til skolekoncerter, jazz, verdensmusik, hippierock og meget andet.

- Sidste år blev det meste af foråret nemlig aflyst og en lang række koncerter blev udskudt til foråret i år. Blandt andet var der en række forårskoncerter, som Mikkelsen glæder sig til.

- Jeg havde set frem til at få penge ind på kontoen igen, og ikke mindst komme ud at lave, det jeg holder allermest af, nemlig at spille for folk. Nu er det hele uvist, og gu’ er det svært at sidde lidt passivt på sidelinjen, når udefra kommende faktorer pludselig kan ændre på alt. Det har jeg det svært med som musiker og igangsætter, siger Casper Mikkelsen.


Det er svært at side på sidelinjen og være passiv.

Casper Mikkelsen, festivalarrangør og musiker.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce