Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Flere fjerbolde i Esbjerg

Normalt ligger DM i badminton og Victor Denmark Masters ikke op ad hinanden i kalenderen, men fordi DM er blevet udskudt fra uge seks til maj, ligger de i år ryg mod ryg. Foto: Colourbox
Annonce

Der bliver travlhed til foråret i den sydvestjyske klub Badminton Esbjerg.

Denmark Challenge, der i øvrigt ændrer navn til Victor Denmark Masters, rykker til maj i år til Esbjerg, hvor den internationale challenge-turnering spilles i dagene op til RSL DM som planlagt.

Udskydelsen af de danske mesterskaber (DM) i kalenderen har givet anledning til at slå de to begivenheder sammen organisatorisk, og heldigvis har det også givet god mening for de kommende værter.

- Det er selvfølgelig en stor mundfuld, men for os er det samtidig en helt fantastisk mulighed for at kunne præsentere badmintonsporten i Esbjerg i to uger, siger formand i Badminton Esbjerg, Jørn Gade, i en pressemeddelelse.

Victor Denmark Masters skal spilles fra den 13.-16. maj, mens DM spilles fra 18.-21 maj. Begge arrangementer udspiller sig i ishockeyhallen i Esbjerg, Granly Arena, der er tørlagt i perioden til fordel for de velkendte grønne badmintonbaner.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce