Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FLOT: Spillerne giver bødekassen til Ribe-Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH’s spillere har valgt at donere bødekassen for at give klubben en økonomisk håndsrækning.

Annonce

Mens Ribe-Esbjerg HH stadig arbejder på en plan for at styre klubben ud af corona-krisen, har klubben fået hjælp fra spillertruppen. Spillerne har valgt at donere deres penge fra bødekassen til klubben – og i fællesskab er det bestemt, at pengene skal gå til de frivillige.

- Vi er på en svær opgave og bliver naturligvis nødt til at sætte tæring efter næring. Det betyder også, at vi er nødsaget til at kigge på besparelser på alle parametre til næste sæson. I den proces var vi desværre nødt til at skære omkostningerne på maden til vores frivillige i forbindelse med kampafvikling væk. Da klubben uventet fik en pose penge af spillerne, var vi ikke i tvivl om, at de skulle gå til maden til de frivillige, som helt klart var noget af det sværeste at skære væk. Det betyder, at spillerne reelt set betaler de frivilliges mad i den kommende sæson, udtaler bestyrelsesmedlem Johnny Nim i en pressemeddelelse.

I spillertruppen er der glæde over, at pengene går til de frivillige, der betyder meget for både klubben og spillerne:

- Vi sætter stor pris på det arbejde, som vores frivillige i både Ribe og Esbjerg yder i forbindelse med vores kampe. De fortjener i den grad mad efter kampene, efter at have knoklet for vores skyld. De er altid utrolig søde og hjælpsomme, og kan vi bidrage til at hjælpe den vej rundt, så gør vi meget gerne det, siger Kasper Kvist.

- Vi er utrolig stolte over, at drengene har valgt at donere deres egne private bødekassepenge til klubben. Det viser, vi står sammen om at løse de udfordringer, der ligger foran os. Vi håber, at dette sammenhold også afspejler sig hos vores samarbejdspartnere og øvrige virksomheder, da vi har brug for opbakning fra hele kommunen i forhold til at nå i mål med den kommende sæson, slutter Johnny Nim.

CITAT: Vi er utrolig stolte over, at drengene har valgt at donere deres egne private bødekassepenge til klubben. Det viser, vi står sammen om at løse de udfordringer, der ligger foran os.
Johnny Nim, bestyrelsesmedlem i Ribe-Esbjerg HH

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce