Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Forårssulten efter golf

Breinholtgård Golfklub havde 160 medlemmer med i årets første match. Forårsturneringen var organiseret, så der på intet tidspunkt var forsamlet mere end tilladt i forhold til corona-restriktionerne Foto: privat
Rift om at være med i årets første klubturnering, som blev gennemført i corona-stil.

Corona-golf: Breinholtgård Golf Klub har trods corona-restriktioner gennemført årets første turnering for klubbens medlemmer. Og sulten efter at spille golf var stor. I løbet af få timer havde 160 medlemmer meldt sig til turneringen, som blev gennemført uden at bryde corana-restriktionernes forbud om at samle mere end 25 personer til udendørs turneringer.

Det lod sig gøre ved at sende spillerne afsted parvis i grupper på fire med syv minutters mellemrum. Og så blev holdene tildelt startider, så der på intet tidpunkt - hverken før eller efter golfrunden - var for mange samlet.

- Vi kunne naturligvis heller ikke gennemføre en præmieoverrækkelse, som vi ellers plejer, så vinderne blev offentligtgjort på vores hjemmeside, og de måtte siden hente deres præmier i pro-shopppen. Men vi fik gennemført en turnering, som alle var glade for, siger golfmanager Mogens Mikkelsen, Breinholtgård Golfklub.

De spillere, der ikke selv havde medbragt madpakke eller ikke kunne stå for duften af grillede pølser, havde mulighed for at få stillet sulten med en hotdog to go.. Alle corona-retningslinjer og anbefalinger blev også i den sammenhæng overholdt.

Annonce

Corona-kreativitet

160 deltagere i turneringen var mange flere end ventet, forklarer Mogens Mikkelsen.

- Det var dejligt at se så mange tilmeldte. Vi oplever, at interessen for at spille golf er stor. Folk har i golfen set muligheden for at dyrke sport og være sammen på afstand, få frisk luft og nyde skønne omgivelser. Forårsturneringen viste os nye muligheder og har kun givet os lyst til at tænke kreativt med hensyn til sæsonens kommende turneringer, hvis rammer også vil blive præget af corona-restriktioner, siger han.


Vi kunne naturligvis ikke gennemføre en præmieoverrækkelse, som vi ellers plejer, men vi fik gennemført en turnering, som alle var glade for.

Mogens Mikkelsen, golfmanager, Breinholtgård Golfklub


Vinderne af forårsturneringen blev i øvrigt Jan Hegner Hansen og Claus Jessen i A-rækken, mens Martin Stenstrup og Tino Nielsen var bedst i B-rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce