Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fotokonkurrence: Amatørfotografer skød skarpt

Tommy Rasmussen til ventre og Tommy Troelsen kommer begge fra Ribe Fotoklub. De vandt henholdsvis publikumsprisen og hovedprisen i en fotokonkurrence, som Danske Bank i Esbjerg stod for. De havde begge valgt havnemotiver. Tommy Rasmussen i Esbjerg og Tommy Troelsen i Ribe, som man kan se her.
Annonce

Over 200 billeder endte med at blive sendt ind til en fotokonkurrence, som Danske Bank i Esbjerg skød i gang for nogle uger siden. I fredags var der så fernisering på en udstilling af de 23 flotteste fotos fra Esbjerg Kommune, som i fremtiden kommer til at hænge i store formater på væggene i Danske Banks afdeling i Strandbygade i Esbjerg.

Fotografer fra hele kommunen har deltaget, og blandt dem klarede to medlemmer af Ribe Fotoklub sig ekstra fint. Torben Troelsen fik nemlig dommerkomiteens vinderpris for sit smukke billede af Skibbroen i Ribe, mens Tommy Rasmussen vandt publikumsprisen for et flot billede fra Esbjerg Havn.

Tilsammen viste de mere end 200 billeder, der deltog i konkurrencen, at der er smukke steder og motiver mange steder i Esbjerg. Konkurrencen viste også, at amatørfotografer kan skyde skarpt.

- De 23 vinderbilleder er trykt i stort format på noget lydabsorberende materiale, så de ikke blot er smukke at se på, men også gavner arbejdsmiljøet i de lokaler, hvor de hænger, siger filialdirektør Mark West, Danske Bank i Esbjerg.

- Vore mødelokaler får navn efter billederne. For eksempel Vandtårnet og Låningsvejen, som der er flotte billeder af blandt de 23, siger han.

FAKTA
Dommerkomiteens vinder fik et Olympus kamera til 5.500 kroner, mens vinderen af publikumsprisen fik et gavekort på 1.000 kroner fra Cityforeningen. Over 600 har været med til at stemme. Dommerkomiteen var Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen, Jørgen Dieckmann-Rasmussen fra Byhistorisk arkiv, redaktør Erik Haldan, Ugeavisen Esbjerg og filialdirektør Mark West, Danske Bank.

Der var blomster til alle de fotografer, der havde billeder blandt de 23 udvalgte. Her er Mark West sammen med vinderne af publikumsprisen og hovedpræmien - Tommy Rasmussen og Torben Troelsen, begge fra Ribe Fotoklub.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce