Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Franskmand skal køre for Vikings

- Jeg er rigtig glad for at blive en del af holdet i Esbjerg Vikings, og jeg kan ikke vente med at tage fat på en ny udfordring i den danske liga, siger Dimitri Bergé. PR-foto

Speedway: Når Esbjerg Vikings igen er tilbage på Granly Speedway Arena, skal der siges bonjour til en ny mand, da franske Dimitri Bergé bliver en del af mandskabet som B-kører. Han har vundet VM på langbane i 2019, og han er en del af det franske landshold. For holdleder Tom Paarup Madsen er det et interessant nyt bekendtskab med et stort potentiale.

- Dimitri er en rigtigt spændende kører, som vi glæder os til at arbejde mere med. Han har allerede ved flere lejligheder vist, at der er noget i ham, og vi tror på, at vi kan forløse talentet yderligere. Han har en stil, der burde gøre sig godt på Granly Speedway Arena, så han kan blive et rigtigt spændende kort, når vi skal ud at forsvare sølvmedaljerne fra den senest kørte sæson, fortæller holdlederen i en pressemeddelelse om den nye tilføjelse, der selvfølgelig også ser frem til debut for vikingerne.

- Jeg skal hjælpe holdet og lave så mange point som muligt i en sæson, hvor jeg har de individuelle mål, at jeg først skal kvalificere mig til Speedway Euro Championship og derefter til Grand Prix-challenge, lyder det fra Dimitri Bergé, der erstatter Jake Allen, der på grund af mange restriktioner ikke kan få det til at hænge sammen med en sæson i Europa.

/jan

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce