Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fredag slår Heyokay dørene op

Heyokay åbner fredag i A Place To. I spidsen for Heyokay står Marie Lousie Rønnebæk-Rørth, der har mere end 25 års erfaring i restaurationsbranchen. Foto: Tue Sørensen
Esbjergs nye café slår fredag dørene op. Heyokay er navnet, og ønsket er, at det bliver meget mere end en café.

Ny café: Dit hjem væk fra hjemmet skal caféen Heyokay - som er en del af A Place To-byggeriet med hotel, lejligheder, ungdomsboliger og meget andet - kort fortalt være, når dørene fredag bliver slået op i Grådybet.

Bag Heyokay står Marie Lousie Rønnebæk-Rørth, der har mere end 25 års erfaring i restaurationsbranchen. Sammen med sin mand, Michael Rønnebæk-Rørth, driver de Nordic Restaurant Group, som også kommer til at drive restauranten og skybaren i A Place To's højeste tårn.

Unges trivsel og ensomhed er områder som Heyokays stiftere har et ønske om at præge, og Marie Louise Rønnebæk-Rørth håber, at Heyokay kan blive en forlænget del af de unges dagligstue.

Annonce

- Vores café skal være et home away from home. I Heyokay handler det om mere end bare friskbrygget kaffe, god mad og sund takeaway. Vi ønsker at skabe et dynamisk sted, hvor de unge selv har mulighed for at sætte deres præg, og vores fornemmeste rolle er at sikre, at de unge føler sig velkommen, bliver set og taget sig af, siger Marie Louise Rønnebæk-Rørth.

- Vi er super glade for at Heyokay nu endelig åbner, for vi synes selv, at vi har rigtig mange gode værdier. Ambitionen er at skabe et rum, der gør unges hverdag lettere, sjovere og fremfor alt mindre ensom, siger Michael Rønnebæk-Rørth fra Heyokay til Ugeavisen Esbjerg.

Ikke som de andre

Med et hold af unge mennesker bag sig vil indehaverne skabe et sted, hvor der er plads til at være sammen og til at være sig selv, og hvor unge trygt kan finde sig selv og hinanden.

Heyokays medarbejdere er selv unge, som har lyst til at skabe den helt særlige stemning og kultur, hvor det ikke kun handler om god service, men også lysten til at være sammen med andre mennesker.

Som meget andet hos A Place To bliver Heyokay heller ikke som så meget andet. Som gæst kan man, foruden at købe vådt og tørt, sidde med sin computer, hente dagens ret som takeaway eller nyde en velfortjent fadøl, når dagen er omme.

Mangler man tandpasta, mælk til havregrynene eller en rulle toiletpapir, kan det også købes  hos Heyokay, som vil forhandle et lille udvalg af dagligvarer.

- Så Heyokay bliver både café og et lokalt minimarked. Og selvom konceptet er målrettet de unge, er Heyokay for alle. Unge som gamle, smiler Marie Louise Rønnebæk-Rørth.


Ambitionen er at skabe et rum, der gør unges hverdag lettere, sjovere og fremfor alt mindre ensom.

Michael Rønnebæk-Rørth


Heyokay åbner fredag. Foto: Tue Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Ugeavisen Esbjerg

Kom med til eksamen

Annonce