Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Frederik er klar med debutbog: Multimediedesigner springer ud som forfatter

Forfatter Frederik Antoni Hansen udgiver ny bog. Foto: Tue Sørensen
Frederik Antoni Hansen har altid haft en livlig fantasi. Det har nu resulteret i en debut som forfatter, hvor Esbjerg er omdrejningspunktet.
Annonce

Hvem er ond? Ud over at være et relativt åbent spørgsmål, er det også titlen på Frederik Antoni Hansen debutbog, der udkom mandag i denne uge på forlaget Mellemgaard.

27-årige Frederik Antoni Hansen er opvokset i Sædding, og handlingen udspiller sig også i Esbjerg og omegn, hvor vi følger en ung mand, der har udfordringer med at opretholde en fornuft i sin tilværelse. Det er svært for ham at finde ud af rigtigt og forkert, hvilket fører vores hovedperson ud i et kaotisk liv med kærlighed, intriger og dét, der er værre.

- Det er svært helt at definere bogens genre, for det er en anderledes, men jordnær thriller, der benytter en række komiske elementer og virkemidler, fortæller Frederik, der er uddannet multimediedesigner.

- Men min fantasi har altid været temmelig livlig, og igennem litteraturen har jeg kunne give den frie tøjler. Det er der nu kommet en bog ud af, og det har virkelig været en sjov og spændende oplevelse at skrive den, siger Frederik, der har fået masser af opbakning under processen af både familie og venner.

Annonce

Natur og notesblok

Bogen er på 272 sider, og allerede i skoletiden havde Frederik en stærk trang til at skrive. Stilene blev lange og i sit tankesæt drev han ofte afsted i persongallerier.

Foruden sin fantasi er det Frederiks notesbog og naturen, som har været faste samarbejdspartnere i skriveprocessen. Ofte i de sene aftentimer, hvor tankemylderet for alvor har haft fart på.

- Jeg arbejder generelt bedst op ad dagen, griner Frederik og fortsætter:

- Og så er der bare noget med at komme ud. Man tænker på en anden måde, som hvis man er i de faste rammer, siger Frederik, der håber, at folk vil tage godt imod bogen, der blandt andet kan købes i Bog & idé.

- At se sin egen roman på hylderne er naturligvis en drøm, der bliver vækket til live. Men jeg vil selvfølgelig allerhelst have, at folk også tager den ned fra hylden og læser den, smiler Frederik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce