Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Frivillighuset Vindrosen har valgt ny bestyrelse

Vi havde fordelt nogle roller fra starten af, så der var en ordstyrer, en teknisk hjælper, en stemmeoptæller og en referant, siger genvalgt formand Gitte Morberg Jensen om det digitale repræsentantskabsmøde. Foto: PR

Navnenyt: Frivillighuset Vindrosens medlemmer, som er frivillige sociale foreninger, har valgt en ny bestyrelse på et repræsentantskabsmøde, der foregik online på grund af coronakrisen.

- Mødet fungerede rigtig fint, og afstemningerne, som vi ellers var lidt nervøse for, forløb helt uden problemer, fortæller Gitte Morberg Jensen, som blev genvalgt til bestyrelsen og på et bestyrelsesmøde den 8. april også genvalgt som formand på tiende år.

- Det var meget positivt at se, at der faktisk var samme antal deltagere, som der plejer, selvom mødet var online, siger Gitte Morberg Jensen og tilføjer:

- Til gengæld må vi erkende, at det ikke var lige så hyggeligt som at mødes fysisk, hvor der er plads til både at snakke og spise sammen, så jeg håber ikke, at det er den form, vi kommer til at benytte os af fremover. Men som alternativ fungerede det upåklageligt, siger hun.

rwe

Her er den nye bestyrelse

Gitte Morberg Jensen, TRÆFPUNKT Sædding – genvalgt til bestyrelsen. Genvalgt som formand den 8. april.

Erling Winterskov, Ældre Sagen Esbjerg – valgt som næstformand den 8. april

Flemming M. Kristiansen, Børns Voksenvenner Esbjerg

Karen Margrethe Nielsen, Mentornetværk i Esbjerg/Varde

Bent Peter Larsen, Kræftens Bekæmpelse i Esbjerg - nyvalgt

Bente Jørgensen, UlykkesPatientforeningen – genvalgt

Suppleanter

Maja Theresia Muff Jensen, IMCC - nyvalgt

Jens Grønskov, DHF Esbjerg - nyvalgt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce