Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fuzztival kom i mål

Bandet Vestjysk Ørken var et af de første orkestre på scenen i fredags til Fuzztival. Foto: Tue Sørensen
Årets første og mindste festival i Esbjerg fandt sted i weekenden og fik masser af roser med på vejen.
Annonce

Musik: Tredje gang blev lykkens gang for folkene bag nichefestivalen Fuzztival, der fokuserer på rock med rødder tilbage til 60’erne og 70’erne. Arrangementet havde været planlagt til at foregå i maj, så i slutningen af juli, men den der corona-ting har det jo med at vippe til tingene, så det var først her i weekenden, at man kunne slippe lyden løs.

Oprindeligt skulle den have fundet sted ved Huset, men krav om afstand og hygiejne-regler gjorde, at Tobakken kom til at danne rammen om musikken. Her var det lettere at sørge for, at alle regler blev overholdt. Inde og ude skulle tilskuerne opholde sig i farveafmærkede områder, der refererede til det armbånd, man fik på ved ankomsten.

Undervejs har der været problemer med at få programmet til at hænge sammen, da flyrejser og den slags har været reduceret markant i hele verden. På dette års festival skulle der eksempelvis have været bands fra Mexico og Japan. Men måske næste år …

Annonce

Klapsalver fra Gaffa

Men de bands og kunstnere, der kom, de gjorde det godt. Musikbladet Gaffa sender roser afsted til vestkysten:

"Dog har Papir-trioen et instrumentalt niveau, der ikke tit ses og også overgår for eksempel ASIWYFAs kunnen. Det er verdensklasse. Punktum. Jazzagtige shuffle-beats på trommerne lægges sammen med smooth bas-linjer og kulmineres via Nicklas Sørensens yderst tighte og ikke mindst fantastiske guitarspil. Det er en oplevelse".

Og der var også roser til mange af de andre bands, mens lyden og lysshowet også fik pæne ord med på vejen:

"Vi er spændte på, hvilke kunstnere arrangørerne vil kunne præsentere til næste og i de kommende år. Vi må håbe, at samarbejdet med Tobakken fortsættes, da rammerne ikke kunne have været bedre", skrev Gaffas anmelder.


Tredje gang blev lykkens gang for folkene bag nichefestivalen Fuzztival.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce