Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Glæde i svømmeklubben efter ekstra støtte

Nedlukningen af Danmark har haft konsekvenser for de cirka 2550 medlemmer af Esbjerg Svømmeklub. Bredden har måttet undvære det stærke sociale samvær, imens eliten har været henvist til landtræning. Arkivfoto: Tue Sørensen
Aflysningen af Danish International Swim Cup er en stor bet for Esbjerg Svømmeklub, der har flere udfordringer i forlængelse af COVID-19. Derfor er de glade for, at OK nu øger sponsorstøtten.
Annonce

Det skulle have været den 23. udgave af Danish International Swim Cup. Men corona, Covid-19 og hvad vi ellers betegner sundhedskrisen, forhindrede i år Esbjerg Svømmeklub i at byde velkommen til Nordens største svømmestævne. Og sådan noget koster. Mange penge.

Men nedlukningen af Danmark har også haft andre konsekvenser for de cirka 2550 medlemmer af Esbjerg Svømmeklub. Bredden har måttet undvære det stærke sociale samvær, imens eliten har været henvist til landtræning.

- Det har været svært for vores konkurrencesvømmere. De skulle have kvalificeret sig til internationale mesterskaber nu. Det er et kæmpe nederlag for dem. Perioden har været lang, og vi er bange for at miste dem, for det har været svært for dem at motivere sig. Men vi gør, hvad vi kan, forklarer klubchef Martin Duedal.

Annonce

Sponsorpenge falder på et tørt sted

Selvom alle svømmeklubber i dag har fået grønt lys til igen at hoppe i bassinerne, så har medlemmerne ikke fået noget for pengene i flere måneder, men svømmeklubben kan ikke refundere kontingenter.


Perioden har været lang, og vi er bange for at miste dem, for det har været svært for dem at motivere sig. Men vi gør, hvad vi kan.

Klubchef Martin Duedal


Klubbens gode folk er i stedet ved at finde ud, hvad de kan give af ekstra tilbud til medlemmerne næste år, og derfor er de også ekstra glade for, at energiselskabet OK nu øger sponsorstøtten med yderligere 30 procent.

- Der bliver OK-penge til sociale arrangementer. Vores konkurrencesvømmere har for eksempel stor egenbetaling til træningslejre. Det kunne være rart, at de ikke skulle betale fuldt for det, for det giver meget for dem socialt. Nogle af pengene vil også gå til et sommerarrangement til de frivillige, hvor vi påskønner deres tid i klubben, fortæller Martin Duedal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce