Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Glenda Napier i spidsen for landets nye energiklynge

Glenda Napier er udpeget som ny direktør for Energy Cluster Denmark, og med hende får den nye, fusionerede klyngeorganisation for energi en visionær, erfaren og dynamisk direktør. Foto: Jonas Ahlstrøm
Glenda Napier bliver ny CEO for Energy Cluster Denmark; Danmarks nye, fusionerede klyngeorganisation for hele energisektoren.
Annonce

Glenda Napier er udpeget som ny direktør for Energy Cluster Denmark, og med hende får den nye, fusionerede klyngeorganisation for energi en visionær, erfaren og dynamisk direktør.

Det er i hvert fald blandt de superlativer, som Energy Cluster Denmarks bestyrelsesformand Peder Østermark Andreasen knytter på valget af Glenda Napier:

- Hun er ganske enkelt en velkvalificeret kandidat, som også i et stærkt ansøgerfelt formåede at lyse klart, siger Peder Østermark Andreasen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- I Danmark har vi store ambitioner for energiområdet, og det kræver innovation at nå i mål. Det er helt afgørende, at den ny direktør i Energy Cluster Denmark med en tydelig vision og et stærkt drive kan stå i spidsen for den samlede innovationsindsats. Glenda har bevist, at hun evner at samle sektoren om en stærk klyngevision. Det bliver der brug for i Energy Cluster Denmark, hvor vi får et endnu større virkefelt, siger han.

Annonce

En spændende opgave

Glenda Napier, der er 46 år, har siden 2016 stået i spidsen for Energy Innovation Cluster, Danmarks klyngeorganisation for energiproduktion og en af de tre klynger, der nu forenes i Energy Cluster Denmark. De to andre er House of Energy og CLEAN Energi.

Selv ser hun meget frem til at stå i spidsen for innovationsarbejdet i en samlet energisektor:

- Det er en utrolig spændende opgave, og jeg glæder mig til at arbejde målrettet på at løse sektorens konkrete udfordringer og levere tydelige, målbare resultater til gavn for danske virksomhedernes konkurrencekraft og en grøn omstilling af Danmark. Vi skal samarbejde på tværs af et samlet energisystem for at levere den innovation, som er nødvendig for at nå vores mål om 70 procent reduktion af CO2-udledningen i 2030, siger Glenda Napier.

Energy Cluster Denmark er fusioneret med effekt fra 1. juli 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce