Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Granly Gruppen indgår største sponsoraftale nogensinde med Esbjerg Vikings

Topledelsen fra Granly Gruppen A/S blev forleden foreviget sammen med holdkaptajn fra Esbjerg Vikings, Bjarne Pedersen, under coronasikrede forhold i forbindelse med indgåelsen af sponsoratet. Foto: Presse
De næste tre år har Esbjerg Vikings fortsat hjemmebane på Granly Speedway Arena. Det sker efter forlængelse af sponsoraftalen, der er den største nogensinde for Esbjerg Vikings.

Sponsorat: Coronakrisen har selvsagt betydet manglende motorstøj og drabelige dueller på slaggeren på Granly Speedway Arena i efterhånden meget lang tid.

Nu er der dog lyd fra Esbjergs Speedway-stolthed, og det er toner, som lyder ualmindeligt godt, hvis man sympati for Vikingerne og sporten.

Man skal således ikke have set ret meget elitesport i det vestjyske, før man har bemærket, at Granly Gruppen A/S støtter sporten i Esbjerg, og det gælder også indenfor speedway. Nu kan de forsvarende sølvvindere i landets bedste række, Esbjerg Vikings, afsløre, at de også i de næste tre sæsoner kommer til at have hjemmebane på Granly Speedway Arena.

- Vi har store ambitioner hos Esbjerg Vikings, og derfor er det vigtigt med et stærkt fundament. Det er en historisk stor aftale for Esbjerg Vikings, og det giver kontinuitet og stabilitet til at skabe fremdrift, jubler direktør for Esbjerg Vikings, Lars Guldager Dyhr, som ser store perspektiver i aftalen:

- Jeg ser det som en stor blåstempling af det arbejde, som vi udfører, og det forpligter også i forhold til fremtiden. Vi har en række store, danske talenter, hvoraf en god del er lokale, og vi er sammen med Granly Gruppen bevidste om, at vi gerne vil løfte den del også. Vi skal blive ved med at arbejde seriøst med tingene, mens vi holder vores egne værdier i hævd, for vi kan se, at det hårde arbejde og den rigtige tilgang til mennesker bærer frugt, siger Lars Guldager Dyhr til Ugeavisen Esbjerg.

Lars Dyhr understreger, at klubben fortsat skal være med, hvor det er sjovt, men at man også har ambitioner om at udvikle faciliteterne, så man kan tiltrække flere tilskuere og større løb.

Annonce

Granly ser fine perspektiver

Hos Granly Gruppen A/S savner bestyrelsesmedlem Kjeld Vogt de gode speedwayaftener med gashåndtagene vredet i bund. Han anerkender den måde, som Esbjerg Vikings bliver drevet på, selvom coronaen har givet sine udfordringer. Det honorerer virksomheden nu.

- Vi har set den store indsats, der bliver gjort hos Esbjerg Vikings for at skabe resultater og udvikling, og det vil vi meget gerne bakke op om hos Granly Gruppen A/S. Derfor har vi valgt ikke bare at fastholde, men også udvide vores aftale, som nu også løber frem til udgangen af 2023, siger Kjeld Vogt i en pressemeddelelse.

Han og resten af teamet i Granly Gruppen tror på, at der er flere gode resultater i vente for holdkaptajn Bjarne Pedersen, Niels-Kristian Iversen og de andre gode vikinger. Samtidig bemærkes de mange spændende ting udenfor banen.

- Der bliver tænkt langsigtet, og vi tror på, at vi sammen med andre lokale virksomheder og Esbjerg Kommune kan være med til at tiltrække nogle rigtigt spændende løb til Granly Speedway Arena. Derfor ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde de næste tre år, lyder det fra Kjeld Vogt.


Granly Gruppen har været helt afgørende for, at vi har været i stand til at vende tilbage til toppen af dansk speedway, og nu har vi muligheden for sammen at bygge videre på tingene.

Lars Guldager Dyhr, direktør Esbjerg Vikings
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce