Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Hæsblæsende årsafslutning: Mads blev både far og statsautoriseret revisor

Mads Klausen fyldte 30 år den 9. november, og dagen efter kunne han fejre milepælen med en veloverstået eksamen til statsautoriseret revisor på Børsen i København. Foto: Presse
Med sit gode lokalkendskab får Mads Klausen en stor rolle efter at have veloverstået eksamen til statsautoriseret revisor. Han har taget hele vejen fra revisorelev på Esbjerg-kontoret, og han sluttede 2020 med manér.
Annonce

Navnenyt: Det kan godt være, at der generelt er nok at se til i revisionsbranchen, hvor nye restriktioner og hjælpepakker kontinuerligt kræver kompetent rådgivning af vidt forskellige virksomheder, men for Mads Klausen har overgangen fra 2020 til det nye år alligevel været en kende mere hæsblæsende.

Han fyldte 30 år den 9. november, og dagen efter kunne han fejre milepælen med en veloverstået eksamen til statsautoriseret revisor på Børsen i København. Dermed var det slet ikke slut med højdepunkter, for den 25. december blev han og kæresten Jette forældre til en lille søn, Lauge.

- Der var flere ting, der gik op i en højere enhed i årets sidste måneder. Først en stor personlig milepæl med bestået eksamen til statsautoriseret revisor og dernæst højdepunktet at blive far. Vi joker lidt derhjemme med, at de sidste felter i vores personlige Excel-ark kunne vinges af med flueben, og det lyder jo næsten som om, at det var planlagt til mindste detalje, kommer det med et smil fra Mads Klausen, der er født og opvokset i Hostrup og Kokspang, og han bor i dag på Uranusvænget i Sønderris. Det indgående lokalkendskab er en stor fordel for ham i det daglige arbejde.

- Jeg kender området, og jeg har et personligt kendskab til rigtigt mange lokale virksomheder. I det daglige arbejde favner jeg bredt på hele spillepladen i form af meget forskellige virksomheder i forskellige brancher, men jeg har de senere år fokuseret mere på mellemstore og større virksomheder i regionen. Her hjælper det mig også, at jeg har været en del af kontoret siden 2009, hvor jeg startede som revisorelev hos det daværende KPMG, der siden blev en del af EY. EY er et godt sted at være med en fantastisk holdånd, hvor der altid er nye udfordringer, så du aldrig kører fast, siger Mads Klausen, der af partner Morten Østergaard Koch betegnes som en del af rygraden på kontoret hos EY i Esbjerg.

- Mads er jo næsten en af de gamle drenge, selvom han er ny som statsautoriseret revisor, og det er fedt, når vi kan se, at en af de lokale drenge går hele vejen. Han har en kæmpe styrke i sit lokale netværk, hvor forankringen virkelig kommer ham til gavn, og han har hele tiden været en del af det udvidede ledelsesteam på kontoret. Vi kan se udviklingen, og han fungerer på mange måder som en rollemodel for de unge mennesker, som vi ansætter hvert år. De kan se, hvad du kan føre det til hos EY, og nu får Mads mulighed for at stå mere på egne ben og servicere sine egne kunder.

Dermed kunne 2021 ligne endnu et travlt år for Mads Klausen, men han har dog ikke helt opgivet at få lidt ekstra tid til fritidsaktiviteter.

- Jeg er sportsidiot med stort S med en særlig svaghed for EfB. Jeg håber derfor, at 2021 betyder gensyn med Superliga-fodbold, ligesom jeg har et ønske om at gøre lidt mere ved mit halvlunkne golfhandicap. Men nu må vi se, hvad der er tid til med en lille fyr derhjemme, lyder det afslutningsvis med et grin fra Mads Klausen, der nu er en af fem statsautoriserede revisorer på kontoret hos EY i Esbjerg.


EY er et godt sted at være med en fantastisk holdånd.

Mads Klausen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce