Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Har styr på markedsføring på de sociale medier

Nicolai Arpe er manden bag Advertize. Foto: Pr.

Iværksætter: Man behøver ikke at have erhvervet sig en masse erfaring på skolebænken for at kunne hjælpe andre. Man kan nemlig godt selv have erhvervet sig en masse viden om et specifikt emne.

Og det er lige præcist hvad Nicolai Arpe tænker. Han har startet sig eget konsulent-bureau, Advertize, der kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at målrette deres markedsføring og budskaber til de sociale medier, såsom facebook og instagram.

- I modsætning til andre firmaer, der tilbyder en meget bred palette, så vælger jeg at koncentrere mig om de,t jeg ved virker og det jeg ved en masse om. Det tror jeg på vil give det bedste resultat for de firmaer, der nu vil målrette deres indsats, siger den 21 årige iværksætter.

Arpe gik i gymnasiet som 17 årig, men allerede ret hurtigt i 1. G, fandt han ud af, at han ville ud i den virkelige verden og gøre sig sine erfaringer.

-- Jeg fyldte 18 i januar og godt to uger efter var jeg startet op som selvstændig. Her rådgav jeg firmaer, der havde webshops om hvordan de kunne markedsføre sig, og få det optimale ud af deres virksomhed. Det gør man ved at sætte sig ind i kundens behov, og det synes jeg, at jeg er god til, siger han.

Han håber ikke mindst at få en masse lokale kunder, således at kendskabet til hinandens forcer og forventningsafstemning kan klares let og ubesværet.

Nicolai Arpe har kontor på Torskekaj 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce