Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Her kan du godt låne

En ny undersøgelse viser, at Esbjerg Kommune er den kommune i Danmark, der udlåner det tredjestørste beløb til beboerindskud. Det gælder både for det samlede udlån til beboerindskud samt beboerindskud pr. indbygger.

En ny undersøgelse viser, at Esbjerg Kommune er den kommune i Danmark, der udlåner det tredjestørste beløb til beboerindskud.

Annonce

En ny undersøgelse, foretaget af Lånio.dk (en sammenligningstjeneste for bladnt andet samlelån), viser, at Esbjerg Kommune udlånte 61,6 millioner kroner til beboerindskud i 2018. Fordeler man dette ud på indbyggertallet har Esbjerg Kommune udlånt 532 kroner pr. indbygger.

Esbjerg Kommune er derfor den kommune, der udlånte mest pr. indbygger i Region Syddanmark, men derudover er Esbjerg Kommune også den kommune, der udlånte tredjemest i landet.

For at kunne ansøge om et beboerindskudslån kræver det, at man flytter til en almen bolig. Derudover sætter de enkelte kommuner krav til, hvem der kan få et lån til beboerindskud baseret på husstandens årlige indkomst. Du er dog aldrig garanteret et kommunalt lån på trods af, at du opfylder kravene.

25,7 procent af det samlede antal boliger i Esbjerg Kommune består af almene boliger, hvilket svarer til 14.987 boliger.

Ser man derimod på den kommune, der udlånte mindst i beboerindskud, vil man finde Fanø Kommune. I Fanø Kommune blev der udlånt 62 kroner pr. indbygger. Det svarer til, at Esbjerg Kommune udlånte 8,5 gange så meget som Fanø Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Blaaholm er reddet

Annonce