Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Hongkong henvendte sig

Indehaver og stifter af Real Safe, Torben Farup Henriksen, er glad. Hans forretningsidé fra 2005 har fået vinger, og nu byder et nyt forretningseventyr sig i form af et samarbejde med Dropsafe. Foto: Tue Sørensen
I forsommeren blev Real Safety kontaktet af virksomheden Dropsafe fra Hongkong. Nu er et spændende samarbejde, der kan blive rigtig stort, sat på skinner.
Annonce

Sikkerhed: Safety first har mantraet i mange år lydt indenfor offshore branchen. Og mange andre for den sags skyld.

En af de lokale virksomheder, der for alvor har fundet sin plads i markedet for sikkerhed, er Real Safety, der blev etableret i 2005 af esbjergenseren Torben Farup. Real Safetys mission har alle dage været at gøre det sikkert for arbejdere i industrien at bevæge sig rundt, hvad enten det er på en olierig, en vindmølle eller en byggeplads.

- Der, hvor fodtøj har kontakt med en overflade, skal der være maksimal friktion, således man undgår at glide, snuble eller falde. Ulykkerne, der opstår her, er statistisk dem, der forårsager over 30 procent af alle skader. Og desværre også de skader, der er sværest at komme sig over, så det er vores mission at undgå så mange af dem som mulig, forklarer Torben Farup, der forleden kunne offentliggøre nyheden om, at Real Safety har indgået et stort samarbejde med en anden stor spiller indenfor sikkerhed.

Annonce

Henvendelse fra Asien

I forsommeren blev Real Safety kontaktet af virksomheden Dropsafe fra Hongkong. Dropsafe er en global leder indenfor området 'Drop prevention', faldende objekter fra højden, og deres patenterede og certificerede løsninger er kendt og foreskrevet som 'Best practice' af førende internationale virksomheder, der alle ønsker at forebygge ulykker på arbejdspladsen.

Dropsafes produktprogram omfatter blandt andet net, der omslutter objekter og sikrer imod fald fra højden. Foto: Tue Sørensen

- Danmark er et naturligt marked for Dropsafes løsninger, fordi vi særligt i vindindustrien står så stærkt. Firmaet ønskede et samarbejde med en god og professionel partner, der i forvejen er kendt for at have en ledende rolle indenfor sikkerhed og forebyggelse af ulykker på det danske marked, fortæller Torben Farup og tilføjer:

- At de henvendte sig til os var selvfølgelig en overraskelse, men også en kæmpe anerkendelse af det, som vi laver. Og vi har allerede oplevet de første reaktioner på samarbejdet, hvor to af Dropsafes distributører fra henholdsvis Nigeria og Canada har forespurgt på at få lov at forhandle vores produkter.

Annonce

Stor synergi

Dropsafes produktprogram omfatter blandt andet et net, der omslutter objekter og sikrer imod fald fra højden, barrierer, der er designet til at stoppe løse genstande i at falde ned samt poser, der bevirker, at udstyr og værktøj kan anvendes fastgjort med faldsikring.

- Derfor så vi også en stor synenergi i et samarbejde, da vi begge ønsker at forebygge ulykker og har stor fokus på, at man kan færdes sikkert på sit arbejde. Både når man går fra A til B, men også i forhold til at genstande ikke kan falde ned fra højden, siger Torben Farup, som peger på virksomheder som Total, Ørsted, Siemens, Vestas og Vattenfall som potentielle kunder.

- Men også hos stilladsfirmaer, kraftværker og på byggepladser er der behov for disse løsninger. Arbejdspladser, såvel som offentlige rum, skal være sikre, og vi skal forebygge ulykker i at opstå. Det kendetegner begge virksomheders mission, og derfor var det ikke svært for Real Safety at tage imod henvendelsen fra Hongkong med åbne arme, smiler Torben Farup, der forleden overbragte den gode nyhed til sine otte ansatte.

- Nu glæder vi os til at vise alle vores løsninger i Danmark, og vi har allerede fået positiv respons fra flere sider. Det her er godt for Esbjerg, for os, men mest af alt for sikkerheden, lyder det fra en glad Torben Farup.


Dropsafes løsninger er anerkendt i alle brancher. De er blevet en 'problemknuser' hos flere kunder i både ind- og udland.

Torben Farup, stifter og indehaver af Real Safety


Om Real Safety

  • Efter mange år i salgsbranchen fik Torben Farup i 2005 ideen at tage fat på sikkerheden i offshore branchen og tog derfor kontakt til Real Marine i Stavanger. De havde nemlig den skandinaviske forhandling af et anti-slip, som ikke rigtigt var blevet en succes. Torben tilbød at tage hånd om det danske marked, og samarbejdet udviklede sig hurtigt til, at Torben Farup i 2005 oprettede Real Sap ApS i Danmark som søsterselskab til Real Marine.
  • Siden er det gået stille og roligt fremad - og i takt med de mange forskellige opgaver, der blev taget ind, voksede også erfaringen og anerkendelsen i markedet. Derfor voksede opgaverne sig også større og bredte sig snart til også at dække løsninger til skibe og rigge samt senest også en stor andel industri. Både indefor offshore-, vind- og byggeindustrien.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Corona med skrald i

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce