Annonce
Ugeavisen Esbjerg

HTH ansætter for at følge med

De har travlt i køkkenbranchen under corona. I HTH i Esbjerg skal de bruge tre mand mere, så erhvervschef Kent Thomsen får nye kolleger. Foto: Tue Sørensen
Køkkenbutikken i Esbjerg skal bruge flere folk. Blandt andet ny privatsalgschef efter Steen Riber Jørgensen.

Medarbejder-jagt: Coronapandemien har indtil nu begunstiget køkkenbranchen, og det har givet væksten et boost hos køkkenproducenten HTH. Det får nu HTH i Esbjerg til at sætte jagten ind på medarbejdere til butikken, tre styk udover de i forvejen 19 ansatte.

En kombination af regeringens hjælpepakker, mere hjemmearbejde og begrænsede muligheder for rejser og andre aktiviteter har øget danskernes iver efter at give hjemmet - og ikke mindst køkkenet - et løft. Det har sat skub i køkkenbranchen i så høj grad, at HTH i Esbjerg nu leder med lys og lygte efter kvalificerede medarbejdere til butikken. En er allerede fundet og  begynder den 1. marts, men der skal rekrutteres yderligere to. En af dem er en afløser for privatsalgschef Steen Riber Jørgensen, som efter 34 år hos HTH Esbjerg er stoppet for at varetage et job på HTH/Nobias hovedkvarter.


Vi oplevede et kortvarigt dyk i salget, da coronapandemien nåede Danmark. Det vendte dog hurtigt.

Kent Thomsen, HTH


I 2020 blev der ansat over 150 nye medarbejdere i HTH-butikkerne for at følge med den øgede efterspørgsel, og nu indleder køkkenbrandet 2021 med at efterlyse mere end 50 nye medarbejdere alene i Danmark.

– Vi oplevede et kortvarigt dyk i salget, da coronapandemien nåede Danmark. Det vendte dog hurtigt, og lige siden har efterspørgslen på nye køkkener været større end nogensinde. For at kunne fortsætte de gode takter er vi nu på udkig efter dygtige folk, der kan løfte opgaven, siger Kent Thomsen, der er erhvervschef hos HTH i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce