Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Hvad skal Huset bruges til

Der skal proppes nyt indhold ind i Huset. Og du er velkommen til at komme med gode ideer. Foto: Arkiv.
Kommunen efterlyser gode ideer til brugen af Huset. Sidste frist er den 20. oktober.
Annonce

Udvikling: Først var det De studerendes Hus, og sidenhen blev det ligesom vores allesammens med mindre koncerter og festivaler som eksempelvis Folk og Fæstival og den vellykkede Fuzztival, og på første sal den lille biograf, der spiller fine film, der ikke nødvendigvis når frem til de store biografers plakatholdere.

Der er lidt usikkerhed om biografens fremtid, i det det er Tobakken, der som bekendt har kastet håndklædet i ringen med hensyn til at drive Huset.

Fra nytår er Tobakken ude af driften, så det haster lidt med at finde på noget nyt, der kan afløse Tobakkens involvering i stedet.

Annonce

Send en mail

Esbjerg Ensemblet har allerede meldt sig som interesserede, det samme har folkene bag Esbjerg Fuzztival, men for at give politikerne mulighed for at vurdere ideer for stedet, kan man indtil den 20. oktober sende en mail, hvor man skitserer visionerne for stedet.

I et opslag på Facebook skriver man fra kommunens saide: ” Kender du Huset Esbjerg? Altså det hyggelige, gule kultur- og studenterhus i Nørregade ved siden af Hovedbiblioteket. Vi har planer om at nytænke stedet og vil gerne høre, hvad du synes, der skal ske.

Har du et bud på, hvem Huset fremover skal henvende sig til, hvad der skal foregå i Huset, og hvordan det skal organiseres, så vil politikerne i Kultur & Fritidsudvalget gerne høre fra dig.

"Beskriv kort din idé og send den til kulturadministration@esbjerg-kommune.dk, så vi har din mail senest den 20. oktober. Bagefter vil politikerne gerne mødes med dig for at høre mere om din idé. Vi glæder os til at høre fra dig”.


Vi har planer om at nytænke stedet og vil gerne høre, hvad du synes, der skal ske.

Esbjerg Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce