Annonce
Ugeavisen Esbjerg

I dag er Mie chef for chefen

Mie Jaersen-Kruse har overtaget Hairplay i Kongensgade. Foto: Tue Sørensen
Mie Jaersen-Kruse blev udlært i salon Hairplay. I dag har hun overtaget salonen, hvor hendes tidligere chef nu er ansat.
Annonce

Ejerskifte: Egentlig var Mie Jaersen-Kruses barsel ikke slut, men hun fik en af de muligheder i livet, som bare måtte gribes. Så hun lod manden overtage de sidste to måneders barsel og den otte måneder gamle søn, og så skød hun alle corona-bekymringer ud af hovedet og købte den frisørsalon, som hun tilbage i 2015 blev uddannet i.

- Jeg tror bare, jeg er sådan en, der nogle gange tager nogle sats. Det skulle være nu, siger den 26-årige Mie Jaersen Kruse, der i dag kan kalde sig indehaver af frisørsalonen Hairplay i Kongensgade 8, som hun har overtaget efter Dorthe Ravn.

Den tidligere indehaver er fortsat i salonen som frisør, og derudover har Mie Jaersen-Kruse tre elever, og det var udsigten til et kollegialt fællesskab, der gjorde, at hun købte en salon i stedet for at lave en derhjemme.

Annonce

Kollegerne var savnet

- Jeg havde egentlig en ide om, at jeg skulle rykke salonen hjem og have hjemmesalon, men det bliver lidt kedeligt og ensomt at stå selv, siger Mie Jaerse-Kruse, der indtil hun gik på barsel med sit andet barn havde forsøgt sig med egen salon – West Coast Hairdesign i Spangsbjerggade.


Det er hårdt at undvære børnene, men det giver mig rigtig meget at komme ud og lave det jeg gerne vil og være frisør-Mie fremfor kun at være mor. Og når jeg kommer hjem, betyder det, at jeg har mere overskud til at være mor.

Mie Jaerse-Kruse, indehaver af Hairplay


Den havde hun i 4,5 år, og selvom hun havde en elev næsten halvdelen af tiden, så oplevede hun også, hvordan det var at stå alene.

- Det at have kolleger giver en mere inspirerende dag. Man bliver jo inspireret af sine kolleger, og man lærer noget af hinanden, men jeg manglede også selv at lære fra mig, siger hun.

Dorthe Ravn, den nu tidligere indehaver af Hairplay, kunne på grund af allergi ikke holde til at arbejde så mange timer, som hun gjorde som ejer, derfor satte hun salonen til salg. Der er selvfølgelig blevet talt om, at den tidligere elev nu bliver chef for chefen, men rollefordelingen er klar, og Mie Jaersen Kruse vender ikke op og ned på hverdagen i Hairplay.

- Salonen har fungeret godt, og så skal man ikke lave for meget om. Jeg er chefen, men hvis jeg har brug for hjælp eller spørgsmål, spørger jeg hende, siger hun.

På den anden side af coronakrisen har hun ideer til nye tiltag, men Mie Jaerse-Kruse understreger også, at verden ikke går i stå på grund af corona-krisen.

- Jeg vil jo gerne have en fed salon, der er flow i, men som også er med på de nyeste trends og kan det nyeste, og nu får vi en tekniker ned i salonen, fordi vi ikke må komme ud på kurser på grund af corona, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Corona med skrald i

Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce