Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ikonisk lejemål rører på sig: Der kommer formentlig restaurant i Danske Bank bygningen

Hvem der bliver den nye lejer i den smukke bygning på Torvet er endnu uvist. Men der er dialog med to forskellige parter.
Annonce

Siden Danske Bank rykkede ud af det, der nok er bedst kendt som Danske Bank bygningen på Torvet, har den stået flot, men tom hen.

Nu kan Ugeavisen Esbjerg imidlertid fortælle, at der snart kan være nyt på vej i det ikoniske lejemål, der formentlig ikke findes bedre i hele byen.

- Vi er i dialog med to forskellige parter, men det er endnu for tidligt at melde mere ud. Jeg vil dog godt røbe, at det er indenfor restaurationsbranchen, siger Christian Villemoes, der sammen med sin tvillingebror og far ejer og driver Villemoes Holding ApS, som investerer i og udlejer ejendomme til erhverv.

- Det er en beliggenhed, som forpligter, og derfor bruger vi også den tid, der skal til. Det er vigtigt for os at finde den rigtige lejer og det rigtige set-up, så det kan fuldende Torvet. Det er på mange måder den sidste brik, der mangler på Torvet, og da hele bygningen nu står tom, har vi en unik mulighed for at disponere over det i sin helhed, siger Christian Villemoes og fortsætter:

- Det gør det nemmere i forhold til planlægning og ombygning, og der har vi som sagt dialog med nogle, der potentielt kan se sig selv som ankerlejer i stueplan. Det er det, vi går efter, siger Christian Villemoes og understreger, at familien ønsker alt det bedste for Torvet, og derfor også er meget omhyggelige med at finde den hele rigtige lejer i første omgang.

- Det var samme øvelse med Posthuset. Vi vil hellere afvente tiden lidt og så finde den helt rigtige, som, vi mener, kan tilføre bygningen og byen noget. Men jeg er meget fortrøstningsfuld og håber, at vi snart kan melde mere konkret ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce