Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Jeanette tager over i forsamlingshuset

Jane Bohm (t.v.) har drevet Skads Forsamlingshus siden 2004. Nu overtager hun ansvaret for Tjæreborg Fritidscenter, mens Jeanette Boulund (t.h.) overtager ansvaret for Skads Forsamlingshus.

Jeanette Boulund tager over i Skads Forsamlingshus, mens Jane Bohm fremover skal drive Tjæreborg Fritidscenter.

Annonce

Jane Bohm og Jeanette Boulund har gennem de seneste år været et fast makkerpar i Skads Forsamlingshus, som Jane Bohm har drevet siden 2004. Nu har Jane Bohm valgt at prøve sig selv af i nye rammer, og derfor overtager Jeanette Boulund ansvaret for forsamlingshuset i Skads.

- Jeg har i lang tid drømt om at have et sted, der er mit eget. Skal det gøres er det jo nu, inden jeg er for gammel, siger den 47-årige Jeanette Boulund.

Jane Bohms stop i forsamlingshuset har fået rygterne til at løbe, men med Jeanette Boulunds beslutning om at drive forsamlingshuset, kan gæsterne se frem til at Skads Forsamlingshus fortsætter i vanlig stil.

- Folk snakker om, at Jane rejser, og hvis rygterne får lov til at rulle sker der noget med vores ordrebog, men Skads Forsamlingshus kører videre i samme ånd, siger Birgit Nordby, kasserer i forsamlingshuset.

Forandring må vente
Sådan vil det i hvert fald være til en begyndelse, forklarer Jeanette Boulund.

- Det bliver jo kørt, som vi altid har gjort. Det vil blive i samme stil, og der bliver ikke lavet de store armbevægelser. Det kan godt være, der vil ske lidt ændringer henad vejen, men til at starte med vil jeg køre det i den stil, folk kender med den samme mad og de samme menuer., siger Jeanette Boulund.

I første omgang kører hun stedet videre alene, og der bliver nok at se til siger forsamlingshusets kasserer.

- Det kører så godt nu med en overbooket bog. Vi har 300 forudbestilte arrangementer, siger Birgit Norby

Jane Bohm overtager ansvaret for Tjæreborg Fritidscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce