Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Jul i Sædding Centret: Børnene råbte julemanden ud

Julemanden var ude efter flere af ungernes sutter, og nogle af dem blev da også afleveret til den gamle røver.
Annonce

Det er meget muligt, at Sædding Centret ikke er det samme, som det var engang, men hvad angår jul og juleudsmykning, er der ingen, som har noget at lade det lille shoppingcenter i Esbjerg V høre.

I lørdags begyndte de første kunder allerede at komme klokken 10.00 for at få en god plads til vækningen af julemanden, og det var således glimrende set af Sædding Centret, at man havde opstillet et lille hegn, hvor børnene kunne blive sat ind bag og derfra kunne overvære, når julemanden var vækket og kom ud på Centertorvet.

Indhegningen blev hurtigt fyldt af de rigtig, rigtig mange unger, så flere fædre slap ikke for at lægge skuldre til, så de alle kunne overvære vækningen.

Den kendte, pensionerede præst, Frede Dalum, underholdt børnene på fin vis, og han fortalte om julemanden og sagde til børnene, at de skulle råbe højt, for julemanden er 694 år gammel og hører ikke særlig godt.
Det fangede ungerne, som råbte i et decibel-niveau af en anden verden, ligesom de måtte synge flere sange for julemanden, inden han langt om længe kom ud af hytten.

Det var saftsuseme festligt!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce