Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Julen kommer i en kasse

Anja Møllerskov og Anette Posselt med deres julekurv, der er fuld af lokale produkter. Foto: Tue Sørensen
Lokale produkter og en streamet koncert skal skabe julestemning.

Ide: Julefrokosterne aflyses på stribe. Musikerne tier stille, kokkene holder fri, og det er helt igennem en traurig tid. Men det behøver den ikke at være, mener sangeren og komponisten Anja Møllerskov og ideudvikleren Annette Posselt.

De to sad og blev lidt  smådeprimerede over udsigten til manglen på festligt samvær, hvilket for Anja Møllerskovs vedkommende har betydet, at det faste engagement i Black’n’Blue, der spiller op i EfB-loungen, var blevet aflyst.

- For mig plejer det at være starten på julen, når jeg sætter en klokke i håret og går på scenen derude og møder en masse glade mennesker. Men nu bliver der ingenting, og selv de mindre engagementer er jo også svundet ind. Det kan mærkes. Økonomisk men også på humøret. Man er jo musiker og optræder, fordi man godt kan lide kontakten med publikum, siger hun.

Annonce

God opbakning

De to idemagere brainstormede og efter at være blevet skubbet lidt til af Møllerskovs kæreste, udviklede to veninder en ny ide.

En kasse fuld af lokale specialiteter, der kan gives til virksomhedens medarbejdere, og så giver kassen via en hemmelig kode adgang til en streamet koncert 3. juledag, hvor det bliver muligt at vinde fine præmier. Heriblandt en koncert med Anja Møllerskov hjemme i egen stue.

- Vi håber, at folk vil bakke op om det her. Vi har mødt masser af sponsorer og virksomheder, der gerne vil bakke op, og det er virkeligt rart her i en tid, hvor det hele godt kan være lidt trist. Og så synes vi, at det er rart, at vi kan være med til at skabe fokus på de mange lækre ting, der sælges hos små lokale erhvervsdrivende, siger Annette Posselt.


For mig er det jul, når jeg skal spille til den første julefrokost i EfB-loungen. Det bliver der ikke noget af i år.

Anja Møllerskov, musiker og ideudvikler.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce