Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kæmpe opbakning bag underskrifts-indsamling i Tjæreborg

Karen Sandrini, formand for kommunens Plan og Miljøudvalg, fik ikke færre end 1818 underskrifter overdraget ved en lille happening ved ‘Byens Hjerte’ i Tjæreborg. Foto: Rune Weitling

De smiler ikke ved udsigten til fire - måske - kommende vindmøller på 180 meter i Tjæreborg Enge.

Men det var trods alt plads til smil, da lokale ildsjæle i sidste uge overdrog intet mindre end 1818 underskrifter mod projektet til Karen Sandrini, der er formand for kommunens Plan og Miljøudvalg. Det skete ved ‘Byens Hjerte’ i Tjæreborg.

Foto: Rune Weitling

Den 3. december startede Martin Olsen og Anders Pedersen fra Tjæreborg den digitale indsamling af underskrifter imod gigant-møller i Tjæreborg Enge, og den 20. december startede en flok andre ildsjæle så op med pen og papir. Personer over 16 år har kunnet skrive under.

- Uden de mange ildsjæle var vi ikke kommet så langt. Sammenholdet i Tjæreborg er helt fantastisk og enestående, siger ildsjæl Marianne Elbæk Pedersen.

- Det er flot. Og det er imponerende. 1818 underskrifter er rigtig mange underskrifter, og det viser det sammenhold, som Tjæreborg er kendt for, lød det fra Karen Sandrini da hun modtog de mange dokumenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce