Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kammerater og kompagnoner

De to 24-årige Sander Steentoft (tv) og Nicklas Nielsen udgør N S Tømrer. Foto: Tue Sørensen
I små tyve år har Sander Steentoft og Nicklas Nielsen kendt hinanden. I små ti år har de drømt om at blive selvstændige tømrer sammen. I små tre uger har de nu været i gang med N S Tømrer.

De spillede miniputbold i EfB sammen, dansede moderne i skolegade som unge mænd, blev begge udlært fra Jensen og Jensen med sølv og nu er de sprunget ud som selvstændige med N S Tømrer.

Nicklas Nielsen og Sander Steentoft har med andre ord set lidt til hinanden gennem årene, men ikke mere end at de i en alder af 24 år nu har valgt at oprette cvr nummer og springe ud i en tilværelse som tømrer i eget hus.

- Det er faktisk noget, vi har snakket om de sidste små ti år. Vi har i mange år vidst, vi begge gerne ville være tømrere, og at det derfor også kunne være sjovt at drive firma sammen, fortæller Sander Steentoft, mens Nicklas Nielsen med et smil tilføjer:

Annonce

- Selvom man selvfølgelig også skal kunne regne den ud som tømrer, så har vi bare altid drømt om at blive håndværkere. Vi vil bare hellere lave en carport fremfor en rapport.

Carport fremfor rapport

Carport er de også netop i færd med at bygge, da avisen kigger forbi det unge makkerpar til en snak i det centrale Esbjerg.

I 14 dage har N S Tømrer været i gang, og selvom de egentlig havde planer om først at lade sig udleje lidt, så har de allerede så meget arbejde inde nu, at den plan er skrottet.

- Der er godt gang i den, men vi har også arbejdet hårdt for det. Vi begyndte officielt den 1. juni, men i to-tre måneder inden brugte vi stort set alle weekender på at gøre opmærksom på N S Tømrer og tage arbejde ind, fortæller Nicklas Nielsen.


Vi brænder virkelig for det gode håndværk. Det gjorde vi som lærlinge og som svende, og det gør vi som mestre.

Sander Steentoft


Både han og Sander er udlært med sølv i svendeprøven, hvilket er det højest opnåelige. De sætter en ære i at levere håndværksmæssig kvalitet til tiden, og de er altid klar på at give kunden råd og vejledning om alt fra materialevalg til byggeproces for at få det bedste resultat.

- Vi brænder virkelig for det gode håndværk. Det gjorde vi som lærlinge og som svende, og det gør vi som mestre. Det er fedt at have det her ansvar, for selvom der er meget at se til, så er det jo også vores drøm, der nu er gået i opfyldelse, siger Sander Steentoft og tilføjer, at det ikke er målet, at N S Tømrer på sigt skal vokse sig til at blive til et stort tømrerfirma med mange ansatte.

- Vi har mere en drøm om, at vi på et tidspunkt har tjent penge nok til at kunne købe et par ejendomme, som vi så kan renovere, ombygge og vedligeholde samtidig med, at vi arbejder i vores firma her, siger Sander Steentoft, der dog ikke vil udelukke, at der på sigt bliver plads til en lærling eller en svend i N S Tømrer.

Annonce

Styr på sagerne

Selvom to kammerater og kompagnoner har kendt hinanden i små tyve år, er de klar over, at det er et ordentligt skud med sømpistolen at blive selvstændige sammen.

Derfor har de også fået en advokat til at udfærdige dokumenter og lignende, hvis det skulle ske, at N S Tømrer ender ud i en skilsmisse.

- Vi er de bedste venner, og vi har også gået sammen på byggepladser og andre tømreropgaver, inden vi startede firmaet, så vi har svært ved at se det ske. Men det er bare altid godt at være på den sikre side, og vi føler, at det er det mest ansvarlige at gøre. Det kan jo også være, der skete noget med én af os, forklarer Nicklas Nielsen, mens Sander Steentoft nikker til ham med et smil.

Nej, der er vist ikke noget, der kommer imellem Nicklas og Sander, Nielsen og Steentoft, N S Tømrer.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Bent Pedersen bliver helt elektrisk

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Hygiejnebind til mange gange

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Skiltefirma flytter på havnen

Ugeavisen Esbjerg

HH og vennerne vil lave flere fodboldcamps

Ugeavisen Esbjerg

Spildevandet skal afsløre om vi er syge

Ugeavisen Esbjerg

Trænersag afgørende for fremtidens klubkultur

Ugeavisen Esbjerg

Breve fra spillerne har nået ledelsen

Ugeavisen Esbjerg

Hyballa vækker lokal bekymring

Ugeavisen Esbjerg

Sønderhos store fest

Ugeavisen Esbjerg

Andreas på vej mod toppen

Ugeavisen Esbjerg

Hele kvarteret sammen om hjertestarter

Ugeavisen Esbjerg

EfB-ejer: Advokatfirma skal undersøge Hyballa-sagen

Ugeavisen Esbjerg

Stjernekok Morten Falk: ”Der er for fanden ingen, der arbejdsmæssigt er uundværlig”

Ugeavisen Esbjerg

Verdensmål for store og små

Ugeavisen Esbjerg

Baren er åben i Esbjerg Bryghus

Ugeavisen Esbjerg

Spillerne taler ud om Hyballas hetz

Ugeavisen Esbjerg

Gratis rundtur skal vise at Fiskerihavnen lever

Ugeavisen Esbjerg

Street food-ejer: Jeg vil aldrig stå i sådan en situation igen

Ugeavisen Esbjerg

17-årige Lasse: Street Food lavede kæmpe selvmål

Ugeavisen Esbjerg

Skønheden og udyret i fodbolden

Ugeavisen Esbjerg

Arkivet i den åbne skole

Ugeavisen Esbjerg

Grotte er blevet mere grøn

Ugeavisen Esbjerg

KUUF flytter ind på Huset

Annonce