Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Jakob Lykke er ved at sætte næste års hold til kommunalvalget. Foto: Tue Sørensen
Annonce

Politik: Socialdemokratiets spidskandidat Jakob Lykke lægger ikke skjul på, at han synes det er godt, at Karin Schwartz nu igen melder sig under de røde faner.

-Jeg er ualmindeligt glad for, at Karin Schwartz har valgt os til igen. Ikke bare for partiets skyld, men for hele byens skyld, som hun så åbenlyst brænder for. Karin er en person, der vinder ens tillid med hendes væsen og engagement, så jeg er da rigtigt glad for at hun vil være med hos os igen, siger Lykke.

De to startede i byrådet sammen i 2005 og de var ganske unge i den sammenhæng, så det var naturligt at de to fik et nært og tæt samarbejde.

- Vi lærte at kende hinanden rigtigt godt at kende der i begyndelsen, og min tillid til hende var og er kæmpestor, og selvom hun har været en tur på besøg hos Alternativet, så føler jeg ikke, at hun har noget som helst at skulle bevise, når hun nu vender tilbage. Det vidner hendes store engagement om, siger Jakob Lykke, der også er i kontakt med andre, der kunne tænkes at ville melde sig under fanerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce