Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Keder du dig også? Vind et puslespil

Annonce

Mange har fået ekstra tid derhjemme i denne periode. Baggrunden kender alle. For nogle er det en kærkommen pause fra træningscentret og shopping, mens det for andre er en rædselsfuld kedsommelig affære.

Fælles for de fleste af os er i hvert fald, at der er mere tid til overs, end vi er vant til. Rigtig mange har i den anledning fundet tilbage til strikketøj, køkkenhave og ikke mindst puslespil. De loakle boghandlere beretter om et markant stigende salg, og også den kendte plakatvirksomhed VisseVasse kan berette om stor interesse for de langsommelige spil.

- Pludselig, fra den ene dag til den anden, blev puslespillet faktisk vores bedst sælgende produkt på vissevasse.dk, fortæller designchef Dorthe Dorthe Mathiesen fra VisseVasse.

Udover at puslespil er hyggelige at lave, selv og sammen med familien, så træner man også hjernen uden at skulle træde ud af døren?

- Men jeg tror, at det faktum, at det hurtigt samler hele familien, nogle gange i flere timer, er det afgørende. Selv i denne tid, hvor det er ekstra vigtigt at følge med i nyheder og lignende, så giver puslespillet en kærkommen pause fra skærmen, siger Dorthe Mathiesen, der har været så flink at donere tre puslespil i en læserkonkurrence til avisens læsere.
For at deltage skal du gå ind på avisens facebookside under konkurrenceopslaget og i kommentarfeltet skrive, hvem du elsker at lægge puslespil med. Vi trækker lod søndag aften, og vinderne får direkte besked.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce